Gra techniką "fingerstyle" (...) Polega ona na graniu partii melodii, akordowej a także perkusyjnej w jednym czasie.
Jeśli nie wiesz, to nie pierdol . Fingerstyle to po prostu technika, w której palcami prawej ręki (zakładając, że gitarzysta gra na gitarze dla praworęcznych) szarpie się struny.
Jeśli nie wiesz, to nie pierdol
NIestety jesteś w błędzie odsyłam do wikipedii. To o czym mówisz to technika fingerpicking. Ale spoko ludzie często to mylą.
NIestety jesteś w błędzie odsyłam do wikipedii. To o czym mówisz to technika fingerpicking. Ale spoko ludzie często to mylą.
Pierwsze dwa słowa na wikipedii:
Fingerstyle (fingerpicking)
Poza tym polecam wiarygodniejsze źródła, niż wikipedia
Pierwsze dwa słowa na wikipedii:
Poza tym polecam wiarygodniejsze źródła, niż wikipedia
Następne słowa na wikipedii: Fingerstyle (fingerpicking) – technika gry na gitarze (lub innych instrumentach strunowych) pozwalająca na jednoczesne prowadzenie melodii, linii basu, perkusji i podkładu akordowego.
Dodam ze sam jestem gitarzystą fingerstyle.
Następne słowa na wikipedii: Fingerstyle (fingerpicking) – technika gry na gitarze (lub innych instrumentach strunowych) pozwalająca na jednoczesne prowadzenie melodii, linii basu, perkusji i podkładu akordowego.
Dodam ze sam jestem gitarzystą fingerstyle.
Wybacz pomyłkę, mam trochę przestarzałą wiedzę na ten temat
Wybacz pomyłkę, mam trochę przestarzałą wiedzę na ten temat
Spoko. Myślę ze obaj mamy rację fingerstyle opiera się na fingerpicking. Poza tym polecam obejrzeć Tommyego Emmanuela: youtube.com/watch?v=ENJuNCkPfx0 Tu jest wszystko wyjasnione
@mistermaster i @~Michau może jeszcze zaczniecie sobie obciągać?
Większość ludzi wynosi swoje rodzinne zwyczaje z domu, ale ty się może powstrzymaj.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów