📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A kierowca wyjebane fakt nie jego wina ale ja bym się starał chociaż pomóc
Hahahaha babciu,to je zajebiste!
najlepszy pasażer z bagażnika co coś macha z pretensją do kierowcy jakby miał czekać na policję i za to odpowiedzieć...
Zasysacz napisał/a:
Ty tak na serio?
@Halman
Za nawiazanie do strusia zawsze piwko
Gdyby ktos nie wiedzial, o co chodzi:
sadistic.pl/juz-strusia-w-tym-glowa-jak-sie-wydostac-vt541224.htm
Za nawiazanie do strusia zawsze piwko
Gdyby ktos nie wiedzial, o co chodzi:
sadistic.pl/juz-strusia-w-tym-glowa-jak-sie-wydostac-vt541224.htm
Słabe, myślałem że na końcu się dziadek pomyli i mu jeszcze głowę obetnie
Zasysacz napisał/a:
Mam nadzieję, że nie masz prawa jazdy. Jeżeli masz i nie zatrzymujesz samochodu przed znakiem stop to idź do urzędu komunikacji i oddaj prawko, zrobisz reszcie przysługę.
Zasysacz napisał/a:
Ja bym podeszła do młodego, ściągła mu gacie i w dupsko coś wsadziła, aby urozmaicić wypadek
Szkoda, że boszem nie przecinali tego pręta... ale tym brzeszczocikiem to przynajmniej z pół dnia pewnie zeszło
ciekawe czy mu uszu nie oderwało...
Rutik napisał/a:
Mam nadzieję, że nie masz prawa jazdy. Jeżeli masz i nie zatrzymujesz samochodu przed znakiem stop to idź do urzędu komunikacji i oddaj prawko, zrobisz reszcie przysługę.
Co prawda nie do mnie ale wtrącę swoje trzy grosze... Kierowca się zatrzymał (co prawda przed skrzyżowaniem ale jednak) to debil na rowerze rozpędził się tak że już wcześniej nie mógł wyhamować, do tego przewoził chłopaka na ramie, ewidentnie wina rowerzysty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów