Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rozbawiło Cie to? ja pierdole bardziej pojebanym być nie można, jak na razie to ta kobieta ma pewnie dużo wyższe ambicje, osiągi, i z pewnością zapał w dążeniu do sukcesu, Ty pewnie nawet się rano nie umyłeś...
nawet jeśli ma... so what? : ) this is sadistic babe : )
mnie też ta kobieta rozbawiła, owszem jestem pojebany, ale mam ambicje, nad osiągami pracuje i zapału też nie brakuje. ale to i tak nic o mnie nie mówi. nie dokonuj z łaski swojej projekcji...
Rozbawiło Cie to? ja pierdole bardziej pojebanym być nie można, jak na razie to ta kobieta ma pewnie dużo wyższe ambicje, osiągi, i z pewnością zapał w dążeniu do sukcesu, Ty pewnie nawet się rano nie umyłeś...
Z takimi poglądami to zapraszam na jakiegoś kwejka czy demoty.
A jeśli powiecie, że to sadol i możecie szydzić powiem tyle: pierdolcie się.
No jak już kurwa na sadolu nam pedalstwo zabrania żartowania ze skaczącej kuternogi, to już zupełnie nie wiem, gdzie można spotkać szyderców dla których nie ma świętości. Wracajcie na demoty zalewać świat swoją miłością i empatią! Czy Wy(obrońcy jednorękich bandytów) nie rozumiecie, że jak się ma poczucie humoru, to można żartować z siebie, z przyjaciół, rodziny, papieża ... i nawet kurwa z beznogiego karła w biegu przez płotki, nie traktując tych żartów jako coś poważnego i skierowanego do tej konkretnej osoby?
No jak już kurwa na sadolu nam pedalstwo zabrania żartowania ze skaczącej kuternogi, to już zupełnie nie wiem, gdzie można spotkać szyderców dla których nie ma świętości. Wracajcie na demoty zalewać świat swoją miłością i empatią! Czy Wy(obrońcy jednorękich bandytów) nie rozumiecie, że jak się ma poczucie humoru, to można żartować z siebie, z przyjaciół, rodziny, papieża ... i nawet kurwa z beznogiego karła w biegu przez płotki, nie traktując tych żartów jako coś poważnego i skierowanego do tej konkretnej osoby?
Polać temu panu!
Mogę się założyć, że ta laska z jedną nogą również lubi pożartować ze swojego kalectwa gdy jest po piwku ze znajomymi.
@Gl0BaL
Mogę się założyć, że ta laska z jedną nogą również lubi pożartować ze swojego kalectwa gdy jest po piwku ze znajomymi.
Dokładnie...
Ludzie (których coraz więcej na sadolu), coraz częściej nie potrafią zachować dystansu do danego tematu, i wszystko biorą serio i w ogóle "nie wypada nie można itd". Ludzie, gdyby Ci wszyscy kalecy, niedorozwoje, brzydale z 4 nogami, twarzoskręty różnego rodzaju (taaaa, w tym i ja) mieli wasz tok myślenia, większość albo by była warzywami, albo popełniła samobójstwo... Trzeba mieć dystans do wszystkiego, a już na pewno do tematów na sadolu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów