📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Gdyby kózka nie skakała...
Sir Wolfgang Antonio Stanisław von Czimchik wypowiedział się.
ta kobieta ma więcej charakteru niż połowa sadola w sumie.
witex811 napisał/a:
Mnie rozbawiło
Rozbawiło Cie to? ja pierdole bardziej pojebanym być nie można, jak na razie to ta kobieta ma pewnie dużo wyższe ambicje, osiągi, i z pewnością zapał w dążeniu do sukcesu, Ty pewnie nawet się rano nie umyłeś...
Po chuj ona tak tą nogę forsuje.Jak czytałem to prawie wszyscy tam mieli zwichnięte stawy skokowe
Ladnie ladnie,
1 noga = mniejszy opor = oszczednosc energii, teoretycznie jesli troche dluzej pomacha skrzyedlkami to odleci niczym Ikar.
1 noga = mniejszy opor = oszczednosc energii, teoretycznie jesli troche dluzej pomacha skrzyedlkami to odleci niczym Ikar.
-Co może być lepszego, od wygrania złota na paraolimpiadzie?
- Dwie nogi.
- Dwie nogi.
To są sportowcy. Nie mają wszystkich kończyn zdrowych jak większość z nas, często są wysmiewani i skazywani na bycie marginesem społeczeństwa. Ale oni doceniają to, co mają. Docieniają życie, bliskich, sport. Tacy ludzie są wiele warci. Bo mimo olbrzymich przeszkód, nie ustają w kroczeniu do zwycięstwa. I chwała im za to! To są bohaterowie! A wy, którzy się z nich śmiejecie, albo próbujecie być fajni na pokaz, jesteście żałośni i możecie spierdalać na drzewo, bo takich ludzi nie potrzeba. A jeśli powiecie, że to sadol i możecie szydzić powiem tyle: pierdolcie się. Dziękuję. Do widzenia.
4m na 1 nodze?
Kurwa, nawet paraolimpijczyk jest lepszy ode mnie
Kurwa, nawet paraolimpijczyk jest lepszy ode mnie
Rozbawiło Cie to? ja pierdole bardziej pojebanym być nie można, jak na razie to ta kobieta ma pewnie dużo wyższe ambicje, osiągi, i z pewnością zapał w dążeniu do sukcesu, Ty pewnie nawet się rano nie umyłeś...
To sadistic nie forum o kucykach pony. Jak jestes taki fifarafa to idz do niej po autograf skoro kustyk jakis na dodatek baba jest twoim idolem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów