📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:48
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
bercisko napisał/a:
Ładny skorpionek Śsij słodko aniołku.
Kurła, dzieciarnia z tego nagrania jest tak pocieszna, że ciężko bardziej
Uuuh, paczcie na mnie jaki jestem fajny i wogole, mam motura, umię na jednym kole! Paczcie dziewczyny i chuopaki, taki jestem zajebisty!
Bęc, pac, szur szur ryjem po asfalcie
Wypas combo! Jeszcze brakuje tylko tira który by zgniótł ich jak robaki, którymi sa.
Pifo!
Pifo!
Docenić należy również pana kamerzystę. Z początku trochę zawiódł, ale najważniejsze mamy jak na dłoni.
sothis napisał/a:
Kurła, dzieciarnia z tego nagrania jest tak pocieszna, że ciężko bardziej
Uuuh, paczcie na mnie jaki jestem fajny i wogole, mam motura, umię na jednym kole! Paczcie dziewczyny i chuopaki, taki jestem zajebisty!
Bęc, pac, szur szur ryjem po asfalcie
smutne dzieciństwo miałeś widocznie. Kto się nigdy nie popisywał niech pierwszy rzuci kamieniem... a tak... trzeba mieć jeszcze przed kim drodzy sadole
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów