24 l. fryzjer/barber Romer José Chávez Rosales został zastrzelony przed swoim lokalem na Lima Avenue w mieście Nazca. Powodem egzekucji była odmowa płacenia haraczu lokalnym gangsterom.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja widzę, że gościu żyje. Twardy jest ten fryzjer.
Przedsiębiorcy zawsze mają pod górę, nawet za granicą.
Skromny wenezuelski fryzjer, zidentyfikowany jako Romer José Chávez Rosales (24), został zamordowany. Został dwukrotnie postrzelony, raz w klatkę piersiową i raz w głowę, i natychmiast przewieziony do szpitala, gdzie kilka godzin później niestety zmarł.
Ranny został również obywatel Kolumbii zidentyfikowany jako Felix Moreno Ortiz (30), który przeżył dziki atak.
Dwaj młodzi mężczyźni rozmawiali na uboczu znanego sklepu drobiarskiego przy ulicy Lima.
Według śledztwa, zabójcy mieli wenezuelskie akcenty. Policja pracuje już nad hipotezą o załatwieniu porachunków w sprawie wypłaty kwot, gdyż wcześniej odmówił on wypłaty kwoty swoim wyłudzaczom.
Ranny został również obywatel Kolumbii zidentyfikowany jako Felix Moreno Ortiz (30), który przeżył dziki atak.
Dwaj młodzi mężczyźni rozmawiali na uboczu znanego sklepu drobiarskiego przy ulicy Lima.
Według śledztwa, zabójcy mieli wenezuelskie akcenty. Policja pracuje już nad hipotezą o załatwieniu porachunków w sprawie wypłaty kwot, gdyż wcześniej odmówił on wypłaty kwoty swoim wyłudzaczom.
Kurde da Silvy zaczynają robić live streamy z akcji. Niedługo pewnie uruchomią dostęp PPV.
julek1947 napisał/a:
Kurde da Silvy zaczynają robić live streamy z akcji. Niedługo pewnie uruchomią dostęp PPV.
z ciepłej Polski to i zapłacę ażeby obejrzeć
Tak off topic, bo jakoś mnie to dziwnie wkurwia. Wszędzie barber, barber, srarber kurwa, zwykły golibroda.
A po strzelaninie wymienili się nagraniami i umówili na następną.
pierwsze słyszę, żeby ktoś zginął od gazówki - a tak to wyglądało
Tam żyć z zamiarem niepłacenia to już ryzyko. Powinien jeszcze zapłacić raz i mieć przy sobie zawsze załadowaną broń. Dobrze by się oglądało nagranie jak podjeżdżają w kaskach a fryzjer ich ścina
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów