18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 54 minuty temu
Spadra 2014-03-12, 18:34 3
Wystarczy powiedzieć "chce mieć dodatkowo milion jeszcze życzeń." Prostsze;)
Zgłoś
Cyjanek 2014-03-12, 18:50 7
@up, co Ty pierdolisz? Za hajs możesz mieć kurwę, a nie kobietę.
Zgłoś
ulifont 2014-03-12, 18:58 6
CDBlaze
wszystkie to kurwy tylko o tym nie wiedzą

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
lajtek12 2014-03-12, 19:10 1
@ CDBlaze za hajs moge mieć nawet twoja matke na całe lato jestem ciekawy czy by sie oddała za 10 milionów euro ale potem byś zmienił zadnie nie chciałem cie urazić ani twojej matki tylko mówie jak jest ja bym sie sprzedał
Zgłoś
metal15 2014-03-12, 19:39 1
Dobra dobra, ale na ostatnim obrazku tylko ten 3 chłopak ma okularki a pozostali koledzy nie także ich też by "zneutralizował"

Husqvarna SM 125 S
Zgłoś
Catacombe 2014-03-12, 21:03 14
ulifont napisał/a:

CDBlaze
wszystkie to kurwy tylko o tym nie wiedzą

Ktoś tu chyba dawno nie ruchał.

"Obserwowana z bezpiecznej odległości, eksplozja nuklearna jest jednym z najpiękniejszych widoków jakie może zobaczyć człowiek"
Zgłoś
SynMarnotrawny 2014-03-12, 21:06 1
"Dobra dobra, ale na ostatnim obrazku tylko ten 3 chłopak ma okularki a pozostali koledzy nie także ich też by "zneutralizował" "

No co ty nie powiesz Sherlock !
Zgłoś
milling 2014-03-12, 21:21 1
pater666, w języku polskim masz odmianę przez przypadki, kurwa! Sherlocku, nie Sherlock.
Zgłoś
ulifont 2014-03-12, 21:38 1
Catacombe
cwaniaczek co ?

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
Catacombe 2014-03-12, 21:43 2
ulifont, i jak stad po Sosnowiec.

"Obserwowana z bezpiecznej odległości, eksplozja nuklearna jest jednym z najpiękniejszych widoków jakie może zobaczyć człowiek"
Zgłoś
Porky 2014-03-12, 21:50 1
@CDBlaze

Czy Spadra pisał coś o pieniądzach? Pomyśl spierdolino co piszesz następnym razem
Zgłoś
fabiothethird 2014-03-12, 22:26 4
MatkaCDBlaze napisał/a:

Kiedy ja jestem chętna!

O przechuj Że Ci się chciało specjalnie konto zakładać.

Skończyłem politologię i mam pracę.
Zgłoś
zjerycha 2014-03-12, 22:29 1
a za multikonto nie ma bana? teraz tylko dojść czy CDBlaze powiedział matce o ofercie i sama załozyła konto na sadolu, czy też jakiś pryszczaty masturbator dla kilku piwek
Zgłoś
Cyjanek 2014-03-12, 23:25 1
Porky napisał/a:

@CDBlaze

Czy Spadra pisał coś o pieniądzach? Pomyśl spierdolino co piszesz następnym razem

Spierdolino, pomiędzy mną a Spadrą jeszcze ktoś coś napisał, ale ten post został usunięty.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów