Na innych portalach robi furore, więc pomyślałem że i sadystów zainteresuje bo koleś ma odpowiednie poczucie humoru a i gadka ciekawa, niczego sobie. Nauczyć się można co nie co także
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Super się go słucha... Ja kiedyś wyczytałem że w średniowiecznym Krakowie prostytutki dostawały prezenty na święta. Była też zasada że świeże ryby sprzedawano całe, jednodniowym obcinano pół ogona, a te co miały dwa dni sprzedawano bez ogonów... a dzisiaj starą kiełbasę myją w ludwiku, nie mówiąc już o tym co się dzieje na zapleczach barów.
no filmików jest więcej i są mega od dziś jak mnie laska zdenerwuje to mogę jej powiedzieć "ty murwo" a ona i tak nie bedzie wiedziała o co chodzi...
@ up laska zrozumie Ty kurwo i juz nie uchyli
2 minuty, kto wytrzymał dłużej ?
Gdyby tacy nauczyciele byli w szkołach, i tak zajebiście opowiadali historię, to miałbym chyba pasek na koniec.
Gryps44 napisał/a:
Gdyby tacy nauczyciele byli w szkołach, i tak zajebiście opowiadali historię, to miałbym chyba pasek na koniec.
gdyby tacy nauczyciele byli w szkołach to matury byś za chuja nie zdał bo gadają pierdoły. Pojęcia o historii brak, tylko jakieś bajki które opowiada na tyle ciekawie, że wydaje się to prawdziwe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów