📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
A tego chuja to ja znaaaam. 6 milionów zajebał i się chował w bunkrze jak jego koledzy wszystko tuszowali..
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
W.S.N.R. napisał/a:
http://telewizjarepublika.pl/odruch-pawlowa-ma-sie-dobrze-czyli-jak-dac-sie-oszukac-wierzac-we-wszystko-w-internecie,42881.html
Tu jest więcej takich obrazków. Ich produkowaniem zajmuje się ta sama grupa...
Hehehe. Nawet nie wiedziałem, że są takie grupy. Myślałem, że to jakiś gość sobie dla beki zrobił.
Poszperałem w necie i znalazłem taką perełkę:
Jebłem
21 = 3 * 7
Szkoda że na sadisticu nie ma opcji ''WYPIERDOL DO KOSZA'' wtedy mniej gówna lądowało by na głównej.
A ja tam nie widzę nic złego w polowaniu na zwierzęta. Np. za duże piniondze. Ktoś se zrobi gospodarstwo, choduje wilki, dziki, rysie, sarny, jelenie i inne bardziewia niepotrzebne człowiekowi do niczego innego niż polowanie i potem sprzedaje "wycieczki z polowaniem".
Pożyteczne z przyjemnym.
Nie ma w tym nic złego. A myślicie, że jak polityk się kurwi czy wydaje hajsy na kokaine jest lepiej?
Nie. Są ludzie którzy dużo zarabiają i nie powinno być w tym nic dziwnego.
Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.
Pożyteczne z przyjemnym.
Nie ma w tym nic złego. A myślicie, że jak polityk się kurwi czy wydaje hajsy na kokaine jest lepiej?
Nie. Są ludzie którzy dużo zarabiają i nie powinno być w tym nic dziwnego.
Prawie łyknąłem jak pelikan - ale ta znajomość z ministrem sprawiedliwości od 15 lat wydała mi się podejrzana
patorjk.com/text-color-fader/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów