📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Jak Jędrzej to tylko Brewiarz
arch.telewizjarepublika.pl//uploads/ibrowser/15672896_1690396704319272...
arch.telewizjarepublika.pl//uploads/ibrowser/15672896_1690396704319272...
Tu i teraz.
telewizjarepublika.pl/odruch-pawlowa-ma-sie-dobrze-czyli-jak-dac-sie-o...
Tu jest więcej takich obrazków. Ich produkowaniem zajmuje się ta sama grupa...
Taaak już to widzę jak ktokolwiek kiedyś zezwala na polowanie na chronione żubry w Puszczy Białowieskiej. Jak się coś wrzuca to warto podać źródło, a te polityczne fanpage z facebooka są warte tyle co nic - i to niezależnie czy prawicowe czy lewackie.
kilku sadoli widzę się zesrało , taka alergia na politykę
Szwaby i inne zachodnie już dawno przyjeżdżają na żuberki więc to nie nowość
W.S.N.R. napisał/a:
http://telewizjarepublika.pl/odruch-pawlowa-ma-sie-dobrze-czyli-jak-dac-sie-oszukac-wierzac-we-wszystko-w-internecie,42881.html
Kurde dzięki, już tak nieraz mam dość jak wchodzę gdzieś na strony społecznościowe ta fala g***a się leje ze wszystkich stron, nie idzie tego wytrzymać. Jeśli jakiś polityk robi coś złego, to owszem powinno być to podane do publicznej wiadomości i trzeba to piętnować, no ale bez przesady, od tych fejków jak tak dalej pójdzie wszyscy zdurniejemy.
P.S. Poza tym strzelanie do zwierząt dla sportu jest spoko, ale nie do wszystkich i nie zawsze, np do rysia czy wilka już niekoniecznie. Jest ich mało i trzeba chronić, żeby było do czego strzelać jak się namnożą.
I druga sprawa. Już pozapominało towarzystwo o naczelnym gejowym co śmigłowcem na biesiady łowieckie latał? To może wam trochę odświeżę pamięć: Komoruski poluje se w lesie na zwierzęta i potem je zjada.
I to już jest spoko i nikogo nie razi. A jak by jakiś kolo z PiS był myśliwym to już wielkie halo, bo taka jest teraz moda żeby g*wnem pisiora obrzucić, a za modą wiadomo trzeba nadążyć w gimnazjum. Ale gdzie byliście/jesteście wielcy obrońcy praw zwierząt jak Bronek polował, i poluje do dziś? No i nawet wąsa nie trzeba domalowywać bo już ma.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów