Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jebac zlodzieji ale kurwisko stare zabiloby jakby mogla, hatfuuu jebal ich obu pies
No pytanie co zrobił, bo może np po polu jej na quadzie przejechał, to wtedy babsztyl moim zdaniem ma prawo go nie lubić. Jakbym miał pole to też bym quadziarzy nie kochał.
po czwartej witce zmienilibyście zdanie zboczuchy... taka forma zakatowania była pomyślana o arcywrogach - niby niewinne naparzanie, ale przemnórzcie to razy tysiąc i kilka dni czy tygodni do ukatrupienia
Mimo że kacaplandia
Nie wiem jaki to jest język ale z pewnością nie jest to kacapski
No pytanie co zrobił, bo może np po polu jej na quadzie przejechał, to wtedy babsztyl moim zdaniem ma prawo go nie lubić. Jakbym miał pole to też bym quadziarzy nie kochał.
prawda, niewiadomo co odjebal, natiomiast babka tez po chamulcach sobie nie dala xd a w sumie. jebac to.
Tylko u nas, nie możesz im zrobić więcej, niż ta babcia. Najlepsi są ci od motocrossu - bo sprzęt tańszy i trudniejszy do popsucia Jeżdżą nowobogackie gówniarze 120 na 20tce, a jak rzucisz w takiego siekierą, by ukazać powagę sytuacji, to policją straszą. (rzut by nie trafić, jeno pokorę przywrócić!) Nie chcę być złym prorokiem, ale ze względu na styl pracy policjii, ta sprawa nie znajdzie rozwiązania, dopóki nie przejadą komuś dzieciaka. Dobra, niech stracę: jakiegoś zawalidrogę pedalarza nie wkomponują w tylnią belkę wywrotki.
I tak powinno działać prawo. A u nas? Jedna kurwa: Szczególne okoliczności bo ma bogaty dorobek artystyczny i śpiewała "Białą flagę". Drugi, kutasiarz: Przez wzgląd za zasługi dla Polskiego kina i na fakt, że jest wykładowca w Akademii Teatralnej. Trzeci, koszerny jebaniec: Bo mu babcia niespodziewanie wtargnęła na pasy... W ostateczności, rzutem na taśmę, w trakcie rozprawy wykrzykujesz "Jebać PiS" i liczysz, że sędzia należy do justytucji czy innego Themis.
Idź się leczyć, bo na rozum za późno
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów