📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
up
już ci mówię po co, ponieważ ludziom się nudzi albo dla wyświetleń na utube
już ci mówię po co, ponieważ ludziom się nudzi albo dla wyświetleń na utube
Kiedyś internet był źródłem wiedzy a nie raz i inspiracji.
Potem IQ zaczęło gwałtownie spadać a do tego każdy debil może sobie kupić kamerę i zamieszczać w necie materiał.
Teraz znaleźć coś wartościowego w necie to jak czterolistną koniczynę na polu. Da się ale się trzeba w chuj nagrzebać.
Materiały dla idiotów robione przez idiotów. Tym sposobem kółko się zamyka a goście co wpadli na pomysł globalnej sieci z rozpaczy walą czołem w wieko trumny.
Potem IQ zaczęło gwałtownie spadać a do tego każdy debil może sobie kupić kamerę i zamieszczać w necie materiał.
Teraz znaleźć coś wartościowego w necie to jak czterolistną koniczynę na polu. Da się ale się trzeba w chuj nagrzebać.
Materiały dla idiotów robione przez idiotów. Tym sposobem kółko się zamyka a goście co wpadli na pomysł globalnej sieci z rozpaczy walą czołem w wieko trumny.
Skąd takie bezmózgi kwantowe mają pieniądze na takie auta ? Polatał by chociaż bokiem po tym śniegu, jakieś kółeczko trzasnął nie wiem cokolwiek... akurat musiał palić choinkę ? I że co buntownik taki z niego czy co ? równie dobrze jego kolega mógłby tam głowę podłożyć pewnie też by się spaliła...
Co sie przypierdalasz pajacu?
Ma auto, którego wy nigdy nie będziecie mieć więc przypierdalacie się z zazdrości, żal wam ściska pedalskie dupska, dlatego szukacie usprawiedliwienia na to, że wasze skody, fiaty, golfy i bmki są chujowe i nadają się tylko, żeby jechać na zakupy do biedry.
Psilocke napisał/a:
Kiedyś internet był źródłem wiedzy a nie raz i inspiracji.
na prawde tak Ci to uprzykrza i utrudnia życie ziomuś, że ktoś jakiś materiał sb wrzuci do sieci, np taki, ze ktos podpala choinke ogniem z tłumika samochodu? Ty chyba żyjesz internetem, że aż tak Cie to boli smutny chuju
Ja z racji tego że na zapałki mnie nie stać po świętach przez tydzień wpierdalam na obiad choinkę po kawałeczku, doprawiam ketchupem zajebanym z biedzi.
GTR'em też fajnie ale kupił by sobie porządną wiertarę a nie jakąś RYOBI dla *tfu* bidusów.
GTR'em też fajnie ale kupił by sobie porządną wiertarę a nie jakąś RYOBI dla *tfu* bidusów.
ja mam sztuczną i chowam co 2 lata
no kurwa mam gtra ale choinki zabrakło
W sumie nie ma po co ale Ci odpowiem.
Nie żyję internetem. Jednak korzystam z niego, dlatego boli mnie to, że muszę poświęcać w chuj czasu na przekopanie się przez idiotyzmy aby znaleźć wartościową treść. Dalej nie będę tłumaczył.
Ps
Nie masz racji. Jestem wesołym chujem.
W pierwszym zdaniu nazywasz mnie "ziomuś" a w ostatnim "smutny chuju" nie sądzisz, że to trochę strzał w stopę z dwururki?
W sumie nie ma po co ale Ci odpowiem.
Nie żyję internetem. Jednak korzystam z niego, dlatego boli mnie to, że muszę poświęcać w chuj czasu na przekopanie się przez idiotyzmy aby znaleźć wartościową treść. Dalej nie będę tłumaczył.
Ps
Nie masz racji. Jestem wesołym chujem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów