📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@Roszp
Tak to jest jak się wszykiwuje marihuahane non stop. Na jedzenie pewnie nie ma narkomanin jeden, bo wszystko wydał na działki. Pewnie jeszcze jest pod działaniem gastra, czy innego szatańskiego opętania.
Tak to jest jak się wszykiwuje marihuahane non stop. Na jedzenie pewnie nie ma narkomanin jeden, bo wszystko wydał na działki. Pewnie jeszcze jest pod działaniem gastra, czy innego szatańskiego opętania.
Znowu kurwa debil zabił niewinne zwierze, rzucił na ulice, wpierdolił i myśli że jest fajny
@pawel6
Bądź lepszy , zabij niewinnego nosorożca rzuć na ulice , wpierdol i myśl że jesteś fajny!
Bądź lepszy , zabij niewinnego nosorożca rzuć na ulice , wpierdol i myśl że jesteś fajny!
Prezioo napisał/a:
@pawel6
Nie muszę wpierdalać jakiś nosorożców żeby być fajny
Za dużo wstrzykiwał i oto efekt... Pamiętajcie: kto wstrzykuje marihuane ten będzie jadł zdechłe gołębie.
Oryginalny tekst, ociekasz zajebistością
nie ma to jak wpierdalać pchły
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów