Nieźle chłopaków porobiło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
śledzik lubi pływać
ale taki otwieracz do puszek spoko. tylko po chuj to komu w sumie
ale taki otwieracz do puszek spoko. tylko po chuj to komu w sumie
hehe pizdy trzeba mieć czym zapić ,to wpierdoli sie to razem z puszką.
"Surströmming (kiszony śledź) to szwedzki przysmak ze sfermentowanych śledzi bałtyckich (...) Otwieranie puszki pod wodą może trochę zmniejszyć zapach, jak również ustrzeże otwierającego przed nieopatrznym chlapnięciem zalewy, które może być tragiczne w skutkach dla odzieży." Mówiąc krótko Zgniły śledź :S (młody nie wie co robić xD) PS. Tak, można to kupić w Polsce ;P
Wszystko dlatego, że te śledzie pływały po Bałtyku do którego hektolitry ścieków z Wisły wpływają na dobę, a chinole i tak gorsze gówno jedzą.
Cały sęk w tym, że tych filetów nie wpierdala się tak jak panowie na filmiku. Jest to składnik różnych dań i ta ryba w nich jest w odpowiednio małych ilościach
Czy tylko mnie śmieszy dźwięk odruchu wymiotnego u tego typka?
polecam islandzką skatę
Pierre d'Ollony napisał/a:
Cały sęk w tym, że tych filetów nie wpierdala się tak jak panowie na filmiku. Jest to składnik różnych dań i ta ryba w nich jest w odpowiednio małych ilościach
Tzn ze mam otworzyc cala puszke zeby jebało na hawirze tylko po to zeby dodac maly kawalek sledzia do salatki?
Ojezusmaria. Dawno się tak nie uśmiałem na sadistiku. Zasłużony bronek.
Nie tylko ;D
cswthomas93pl napisał/a:
Czy tylko mnie śmieszy dźwięk odruchu wymiotnego u tego typka?
Nie tylko ;D
Napisane jest, że pachnie jak kiszona kapusta... jak dla mnie bardzo przyjemny zapach.
Pierre d'Ollony,
Fakt faktem, trzeba oddzielić mięso od kręgosłupa i ości, ale poza tym Szwedzi wpierdalają to jak my zwykłe śledzie. Dodatkowo cebulka, coś na kształt tortilli(Tunnbrod się nazywał chyba), pomidorek, ziemniaczki i masełko. Tak to szamali przy mnie i nie mieli odruchu wymiotnego.
Próbowałem, nie dałem rady, odpadłem po pierwszym kęsie. Kto odważny niech próbuje.
majfon,
Kapusty która się kisiła dobre 5 lat... W towarzystwie znoszonych skarpetek.
Fakt faktem, trzeba oddzielić mięso od kręgosłupa i ości, ale poza tym Szwedzi wpierdalają to jak my zwykłe śledzie. Dodatkowo cebulka, coś na kształt tortilli(Tunnbrod się nazywał chyba), pomidorek, ziemniaczki i masełko. Tak to szamali przy mnie i nie mieli odruchu wymiotnego.
Próbowałem, nie dałem rady, odpadłem po pierwszym kęsie. Kto odważny niech próbuje.
majfon,
Kapusty która się kisiła dobre 5 lat... W towarzystwie znoszonych skarpetek.
@majfon to nie pachnie jak kiszona kapusta uwierz mi, jadłem to ścierwo. To śmierdzi padliną lub starą rybą, ale jak się człowiek przełamie to w smaku nie jest takie złe, tylko cholernie słone.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów