18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Jedzenie zaczelo jebac dziwnie.
Namex • 2021-09-20, 21:20
Dobra sadole. Pisze w tym dziale, bo to nie jest zbyt polityka, a podchodzi jednak pod sadyzm.
Pytanie jest proste, czy wy też w KOŃCU KURWA zaczeliście czuć ?
Jedzenie po prostu śmierdzi jakimś CHEMIKALIEM. I kurwa nie wiem co to jest. Głowie się już nad tym od Maja, bo od tego miesiąca zaczeło się od cebuli.
Ale teraz to już jest przesada. Cebule, czosnek, mięsa, chleby, poniektóre mąki, warzywa i owoce. Po prostu są napierdalane jakąś dziwnie śmierdzącą i na pewno nie zdrową chemią.
I to nie jest jakieś urojenie, bo takie mleko niby BIO za prawie 5zł butelka tak nie jebie, jak jakieś typowe za 2-3zł.
To samo się tyczy jogurtów, serów nabiału, mięsa. Jeszcze Ryby na szczeście tak nie jebią tym, ale pewnie też zaraz zaczną dodawać to.
I teraz pytanie CO TO KURWA JEST ? Już mam dosyć tego, od prawie pięciu miesięcy czuje ten syf w jedzeniu i mówię dość.
Czy wy też to zaczeliście czuć, czy jesteście na prawdę takim bydłem, co wszystko je i nie zadaje pytań ?
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PoRZadnejZeStron 2021-09-20, 22:01 1
RYHOO napisał/a:

za dużo chuja w ryju trzymasz
wyjmij zaczniesz cokolwiek czuć

Wiesz z doświadczenia, że tak chwalisz ten sposób?

Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2021-09-20, 22:04
RYHOO napisał/a:

za dużo chuja w ryju trzymasz
wyjmij zaczniesz cokolwiek czuć

Zbyt duża sprzeczność w Twojej wypowiedzi. Jakiego huja trzymał, skoro nie czuł???
Ja tam nigdy nie trzymałem... ale jakoś dziwnie brzmi, że wyjęcie huja z papy spowoduje poczucie czegoś...
A co do jebania żarcia, kolega konserwę otworzył, jebała. Coś w tym jest
Zgłoś
PabllosSantoDaSilva 2021-09-20, 22:04
jessjess napisał/a:

Mam ziomeczka co niby to przeszedł i ma dokładnie to co Ty. Trzyma go taki węchowo-smakowy miszmasz już przeszło rok.

Zgłoś
lucilla 2021-09-20, 22:06
Jak ostatnio jadłem sushi to nic takiego nie zaobserwowałem
Zgłoś
Namex 2021-09-20, 22:08
Poważnie ? Czy wy potraficie jeszcze myśleć ? Przecież KURWA PISZE. Jedno mleko tak wali, inne nie. Nie byłoby różnicy gdybym miał zapach zjebany, obojętnie jakie mleko by mi śmierdziało. Nie tylko ja to czuje, starzy też.

aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Zbyt duża sprzeczność w Twojej wypowiedzi. Jakiego huja trzymał, skoro nie czuł???
Ja tam nigdy nie trzymałem... ale jakoś dziwnie brzmi, że wyjęcie huja z papy spowoduje poczucie czegoś...
A co do jebania żarcia, kolega konserwę otworzył, jebała. Coś w tym jest

Własnie konserwy co poniektóre też tak jebią. Co ciekawe, mam jeszcze konserwy sprzed 2 lat w domu i możecie wierzyć, lub nie. Ale one nie mają tego smrodu.
Zgłoś
beny561 2021-09-20, 22:10
Złap se covida do nie bedziesz czół smrodu problem minie na jakiś czas
Zgłoś
JanJankowski 2021-09-20, 22:11 1
Oddychaj gębą. Nie ci się zjebał. Zapchaj dziurki plasteliną
Zgłoś
c................k 2021-09-20, 22:14 2
Może po prostu wali ci z dolnej szóstki, więc zamknij mordę, jak wąchasz jedzenie
Zgłoś
Namex 2021-09-20, 22:18 2
Ehh nie mam pytań po prostu.
Zgłoś
UrlichUrwich 2021-09-20, 22:20
Tak całkiem serio to czytajcie składy. W niemieckim sklepie na L*** "ostatnio" - czyli jakoś w wiosna/wakacje zmienił się skład świetnego swego czasu deseru KEFIROWEGO na ŚMIETANOWY. Przy czym przez długi czas mimo zmiany składu nazwa była stara. Obecnie inny ich produkt, który na wieczku ma napisane 70% maślanki z boku opakowania ma już napisane, że 70% to i owszem, ale łącznie maślanki i tej jebanej ŚMIETANKI. Niedługo pewnie będzie kolejny krok i stosowanie zabielonej mlekiem w proszku wody....

Zapachu nie oceniam, tylko smak - jak dla mnie jest gorzej. No i kupując deser kefirowy - spodziewam się kefiru. Z maślanką to samo.
Innych produktów nie chce mi się sprawdzać. Jak na razie omijam ten sklep, tak jest prościej.
Zgłoś
Jacek86s 2021-09-20, 22:32 3
jessjess napisał/a:

miałeś cichego covida i ci się w nosie pojebało. Sam tak mam. To co u siebie zauważyłem to poprzestawiane smaki:
banan pachnie śmietnikiem - ale tylko 1. niuch
pasta do zębów /guma do żucia jebie jak płyn do dezynfekcji toalet - też tylko 1. niuch
jajka gotowane walą siarką
własny klocek i bąki pachną jak brokuły ( to akurat na +)
własny pot po treningu - śmierdzi cebulą
benzyna albo spaliny - nie pachną tak jak dawniej, nie umiem stwierdzić do czego to porównać.
domownikom ww. zapachy się nie zmieniły. Ja miałem bezobjawowego, a wiem tylko dlatego, że przeciwciała IgG sprawdzałem i wyszły dodatnie.

Mam wszytko tak jak Ty.
Czyżbym walił nie swego konia? Hmm
Zgłoś
R................N 2021-09-20, 22:57 1
Namex napisał/a:

Ehh nie mam pytań po prostu.

A czego się spodziewałeś? Nie ten portal.
Zgłoś
bodzio667 2021-09-20, 23:01
A wcześniej jebało tak po prostu?
Zgłoś
seeed71 2021-09-20, 23:59
Mam to samo od kilku miesięcy. Mydło dziwnie pachnie. Tak jak jakiś zepsuty smalec czy coś. I też szukałem odpowiedzi na pytanie co mi jest. Smak też dziwnie się zmienił, dużo rzeczy smakuje jakoś inaczej. Nawet ubrania pachną po praniu jakoś tak nie świeżo. Moje kosmetyki (woda kolońska i old spice) zaczynają po kilku minutach przybierać dziwny zapach którego wcześniej nie czułem.
Nie wiem co mi jest, ale nie jesteś jedynym co tak ma.
Zgłoś
ra0mir 2021-09-21, 0:40 1
Starzy się kurwa robicie, po prostu.
PESEL zaczyna ciążyć.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem