18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Jedzenie zaczelo jebac dziwnie.
Namex • 2021-09-20, 21:20
Dobra sadole. Pisze w tym dziale, bo to nie jest zbyt polityka, a podchodzi jednak pod sadyzm.
Pytanie jest proste, czy wy też w KOŃCU KURWA zaczeliście czuć ?
Jedzenie po prostu śmierdzi jakimś CHEMIKALIEM. I kurwa nie wiem co to jest. Głowie się już nad tym od Maja, bo od tego miesiąca zaczeło się od cebuli.
Ale teraz to już jest przesada. Cebule, czosnek, mięsa, chleby, poniektóre mąki, warzywa i owoce. Po prostu są napierdalane jakąś dziwnie śmierdzącą i na pewno nie zdrową chemią.
I to nie jest jakieś urojenie, bo takie mleko niby BIO za prawie 5zł butelka tak nie jebie, jak jakieś typowe za 2-3zł.
To samo się tyczy jogurtów, serów nabiału, mięsa. Jeszcze Ryby na szczeście tak nie jebią tym, ale pewnie też zaraz zaczną dodawać to.
I teraz pytanie CO TO KURWA JEST ? Już mam dosyć tego, od prawie pięciu miesięcy czuje ten syf w jedzeniu i mówię dość.
Czy wy też to zaczeliście czuć, czy jesteście na prawdę takim bydłem, co wszystko je i nie zadaje pytań ?
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
adrianthc 2021-09-20, 21:23 83
Myj ręce po waleniu konia, a powinno minąć.
Zgłoś
Namex 2021-09-20, 21:27
Jak zupe gotuje to tez by bylo czuc ?
Zgłoś
Kamils37 2021-09-20, 21:28 10
Stara po niby covidzie ma to samo
Jogurty smietamy, caly nabial, mowi ze jej plynem do naczyn smakuje, nie wiem czy to jakikolwiek zwiazek z "pozytywnym" wynikiem czy nie
I tez mniej wiecej od pol roku ma taki posmak
Zgłoś
dżonyłojlker 2021-09-20, 21:29 5
Namex napisał/a:

Cebule, czosnek

W końcu się za was wzięli, aj waj
Zgłoś
Lussy 2021-09-20, 21:29 10
Chore zatoki albo sperma po obciąganiu zaczyna jebac, bo zęby się myje frajerze.
Zgłoś
dogip 2021-09-20, 21:30
Halitoza, są środki na to - listerine itp. Ale jak wspomniał przedmówca - myj ręce, ale po sraniu. Nie wiem czy po waleniu konia śmierdzą, ale adrianthc chyba ma doświadczenie.wuec bym mu wierzył.
Zgłoś
Koszatka 2021-09-20, 21:30
Jnic takiego nie czuje ....
Zgłoś
ququa 2021-09-20, 21:33 6
Puki nie wyrastają dodatkowe kończyny to nie ma czym się przejmować
Zgłoś
luxpiotr 2021-09-20, 21:36 4
Lecz się na cowida. Nos ci chyba pogięło
Zgłoś
baronturbina 2021-09-20, 21:37 9
Stary n bank masz polipa w nosie. Jako doświadczony ginekolog amator polecam ci usg pochwy!
Zgłoś
pazuzu 2021-09-20, 21:39 11
Może masz guza mózgu, piszę serio czasem są takie objawy
Zgłoś
PoRZadnejZeStron 2021-09-20, 21:47 12
Jedzenie zawsze jebało, czy to bardziej, czy mniej. Zależy jak przechowywane, jak przygotowywane. Jako doświadczony Kucharz (tylko marne 17lat pracy w gastro), mogę się wypowiedzieć, że każdy ma inny węch i smak, a także istnieje coś takiego jak dysonans smakowy i kubki smakowe wypaczają się poprzez jedzenie często tych samych produktów.

Jest druga strona medalu: jeżeli nagle masz upośledzony węch, czy to w stronę jego braku, czy nadto wyczucia zapachów może być spowodowane "guzem mózgu" i to nie jest żart. Znałem dwie osoby, które te cholerę posiadały, to smak im się zmieniał i węch z sekundy na sekundę.

pazuzu napisał/a:

Może masz guza mózgu, piszę serio czasem są takie objawy

Właśnie objawy na to wyglądają.
Zgłoś
jessjess 2021-09-20, 21:53 9
miałeś cichego covida i ci się w nosie pojebało. Sam tak mam. To co u siebie zauważyłem to poprzestawiane smaki:

banan pachnie śmietnikiem - ale tylko 1. niuch

pasta do zębów /guma do żucia jebie jak płyn do dezynfekcji toalet - też tylko 1. niuch

jajka gotowane walą siarką

własny klocek i bąki pachną jak brokuły ( to akurat na +)

własny pot po treningu - śmierdzi cebulą

benzyna albo spaliny - nie pachną tak jak dawniej, nie umiem stwierdzić do czego to porównać.

domownikom ww. zapachy się nie zmieniły. Ja miałem bezobjawowego, a wiem tylko dlatego, że przeciwciała IgG sprawdzałem i wyszły dodatnie.
Zgłoś
RYHOO 2021-09-20, 21:54 2
za dużo chuja w ryju trzymasz
wyjmij zaczniesz cokolwiek czuć
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem