📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nagrywasz akcję cały czas spodziewając sie finału
nadchodzi finał
opuszczasz obiektyw bo jesteś jebanym amatorem*
*opinia zawodowego filmowca
nadchodzi finał
opuszczasz obiektyw bo jesteś jebanym amatorem*
*opinia zawodowego filmowca
Jak ktoś nie ma pomysłu na biznes to za 5 procent dochodu zdradzam sekret.
Sekret polega na firmie produkującej szlabany.
Szlabany muszą być łatwe w produkcji, ale cholernie drogie.
To już setny film na którym ludzie wolą rozbić auto, lokomotywę , ba doprowadzać do katastrofy w ruchu lądowym i odsiedzieć z 15 lat w pierdlu niż złamać plastikowy szlaban .
To już setny film na którym ludzie wolą rozbić auto, lokomotywę , ba doprowadzać do katastrofy w ruchu lądowym i odsiedzieć z 15 lat w pierdlu niż złamać plastikowy szlaban .
Ludzie mam pytanie z czego są te szlabany, że wszyscy boją się je zniszczyć, a nikt ich nie kradnie.
nie jestem fachowcem ale szlabanu taranować nie trzeba, wystarczy go unieść
@HAL9000/2 Taki Alternatif Pikczers po prostu.
Może w tym przypadku było inaczej i przeżył, ale nie ogarniam ludzi, którzy ponad swoje życie stawiają szlaban, który tak na prawdę jest nic nie warty w takiej chwili...
Nie każdy szlaban da się podnieść. Niektóre są ryglowane i nic nie zrobisz. Jednakże większość dragów jest z tworzywa sztucznego więc nie patrzeć, łamać w chwili zagrożenia. Lepiej zapłacić za naprawę rogatki niż potem szukać nowego samochodu.
gaz, tylko gaz, jest rozwiązaniem wielu problemów współczesnego świata
Niemcy jak szwajcarzy, narod karny. Widza zakaz to stoja, szlaban = STAC , wiec stoja. Wylaczaja myslenie bo i po co myslec ?
To ja opowiem swoją historię... stałem pierwszy przed szlabanem.. Pociąg przejechał szlabany się otworzyły światła zgasły, ruszyłem a tu huj... po 3 metrach szlabany się zamknęły bo pociąg z drugiej strony jechał... oczy na około głowy bo te szlabany jak kurwy działają... pewnie cześciowo automatycznie .
DonVictorioVittutis napisał/a:
Jak ktoś nie ma pomysłu na biznes to za 5 procent dochodu zdradzam sekret.
Warto zadać sobie pytanie dlaczego tego nie robią.
Mi się wydaje, że są już zaprogramowani w zaawansowanym stopniu. Szlaban oznacza zakaz przejazdu, więc nie mogą przez niego przejechać i chuj.
DzidaZawodnik napisał/a:
Warto zadać sobie pytanie dlaczego tego nie robią.
Mi się wydaje, że są już zaprogramowani w zaawansowanym stopniu. Szlaban oznacza zakaz przejazdu, więc nie mogą przez niego przejechać i chuj.
Bo boją się że zarysują auto o szlaban
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów