📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
śmiejesz się Flodzia, a nagrywający po prostu chciał zaznaczyć że służby w tym kraju mogą sobie bezkarnie niszczyć mienie prywatne, tylko dlatego że robią "łi-łu" (bo włączą sygnał)
Folur napisał/a:
śmiejesz się Flodzia, a nagrywający po prostu chciał zaznaczyć że służby w tym kraju mogą sobie bezkarnie niszczyć mienie prywatne, tylko dlatego że robią "łi-łu" (bo włączą sygnał)
Ale tego że z tyłu jechała niedojda co nie potrafi się trzymać swojego pasa, to już nie widziałeś
marmar napisał/a:
Ale tego że z tyłu jechała niedojda co nie potrafi się trzymać swojego pasa, to już nie widziałeś
Właśnie o tym piszę, że jeżdżą jak chcą. Ślepy strażak, nie potrafił go ominąć? Celowo to zrobił. To samo policja.
Mi to wygląda jakby przy barierkach z lewej strony stał jakiś typ (widać przez pierwsze 2s) i nie chcąc go rozjebać, strażak wpierdolił się w samochód.
U nas też mogą, tylko tego nie robią. Dla dobra większości mogą wrzucić twoje mienie w ogień, jeśli to pomoże ograniczyć pożar. jakby stał u nas taki to też mogą mu lusterko i cały bok przejechać, wina kierowcy osobówki. Tylko nie chcą się bawić w rozprawy. Nie przerysuje, nic nie oberwie, ale w raporcie napisze jakie auto zagraciło dojazd.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów