📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tate kupi nowy.
Rozdupcaja mnie takie filmiki " z pociągami w roli głównej"
1.Pociąg mały nie widać i nie słychać
2.Ziomeczki w chuj 3 stało i sie po jajach drapało
1.Pociąg mały nie widać i nie słychać
2.Ziomeczki w chuj 3 stało i sie po jajach drapało
chyba się nie spodziewali że pociąg może zapierdalać 160 km/h na krętym odcinku, a tu takie zaskoczenie
już raz mnie zaprosili.
Tylko szkoda, że przez taką amebę, cały pociąg udupiony na pewnie kilka godzin :/
Beka z biedaków którzy nazywają ludzi z hobby ''motopizdeczkami''. Przyznajcie że poprostu was nie stać na takie zabawki i skończcie płakać...
Niech rzuci kamieniem ten, kto nie przejeżdżał quadem lub crossem przez tory
oleyu napisał/a:
Niech rzuci kamieniem ten, kto nie przejeżdżał quadem lub crossem przez tory
Chujowe. Bo w chuj osób nie jeździło. Dajmy na to, że ja nigdy nawet nie siedziałem na quadzie czy crossie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów