📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Babo-zombiak z telefonem z drugiego filmiku najlepsza.
"A jebac to, Jang Leosia zesrała się na różowo, cza obejrzeć"
"A jebac to, Jang Leosia zesrała się na różowo, cza obejrzeć"
Speed heh
Czy czarni nie potrafią mówić czegoś innego od "brah" "shjeeeet" daaaaamn" chryste... co ja podludzie
Bro i madafaka jeszcze dodają czasem
SantaMaria napisał/a:
Czy czarni nie potrafią mówić czegoś innego od "brah" "shjeeeet" daaaaamn" chryste... co ja podludzie
Czarny to taki sam człowiek jak każdy biały. Jeśli Czarny nauczy się mówić coś innego od brah i shieeeet to będzie to mówić
ra0mir napisał/a:
Babo-zombiak z telefonem z drugiego filmiku najlepsza.
Nie zdziwiłbym się gdyby właśnie tak doszło do wypadku.
Oo shiit oooh shit oh Jezus get the water nigga
Jeden przypadkowo przejechany - oł maj gad, plis bi kerful, bro, bro, bro x100.
Ale spalic polowe miasta, krasc co popadnie i zabijac sie na potege - we wuz kangs and shieeeet.
Ale spalic polowe miasta, krasc co popadnie i zabijac sie na potege - we wuz kangs and shieeeet.
No jak na mydle, dlatego droga hamowania dłuższa.
kolosasz napisał/a:
Czarny to taki sam człowiek jak każdy biały. Jeśli Czarny nauczy się mówić coś innego od brah i shieeeet to będzie to mówić
To nie rasa, to kultura. Nie ma większej różnicy między nimi a Pragą Północ.
Tyle że akurat ta kultura (ghetto) jest skrajnie rasistowska. Dla nich każdy kto się uczy, ma coś przeciw gangom, alfonsom, itd, jest "acting white" czyli zdrajcą którego trzeba pobić/odstrzelić.
Ja bym więc zarezerwowała słowo "nigger" dla tego typu podludzi, dla odróżnienia od cywilizowanych uczciwych murzynów (niestety małej mniejszości).
Podobnie, jak wychowają człowieka w Kacapstanie, będzie się zachowywał jak kacap a nie człowiek.
A tacy np. cyganie są w ogóle nie rasistowscy. Dla nich nie-cygan czyli "gadź" to ktoś z kim nie wolno utrzymywać kontaktów innych niż w celu wykorzystania, ale jak ktoś się wżeni w ich społeczność jest traktowany jako swój. Podobnie z porywanymi dziećmi w średniowieczu. Cygan to dla nich ktoś kto zachowuje ich obyczaje. Czyli źre gruz :p
Broadway to najdłuższa ulica na świecie, mierzy 241 kilometrów.
Mieszczą się tam liczne teatry (rozrywkowe i musicalowe), stanowiące znane na całym świecie centrum kulturalno-rozrywkowe, przyciągające wielu turystów.
Jak widać, niektórych przeciągające po asfalcie, a kilometrów na tę rozrywkę jest od chuja.
Mieszczą się tam liczne teatry (rozrywkowe i musicalowe), stanowiące znane na całym świecie centrum kulturalno-rozrywkowe, przyciągające wielu turystów.
Jak widać, niektórych przeciągające po asfalcie, a kilometrów na tę rozrywkę jest od chuja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów