📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
że emeryci wyjeżdżają?
widzę kurwa, że miesiąc po wypuszczeniu z piwnicy, pierwszy raz na drodze...
że sosnowiec?
połowa blach z patokatosów...
widzę kurwa, że miesiąc po wypuszczeniu z piwnicy, pierwszy raz na drodze...
że sosnowiec?
połowa blach z patokatosów...
Babcia chciała poczuć się przydatna. Może w przeszłości zarządzała komitetem kolejkowym
Gorole to jednak mają bajzel pod deklami
Cały Śląsk.
Moher porzadkowy . Szkoda, że Halt! nie krzyczała jeszcze, jak wchodziła na ulicę
Zrobiłaby karierę w wydziale ruchu drogowego. Takich kocich ruchów to by jej niejeden policjant kierujący ruchem mógł pozazdrościć.
@jarekddz
Bez znaczenia. Są na Śląsku tablice wywołujące taki same odruchy, jak SO, np. SBE (Śląskie Betlejem), SBL (Śląsk Blisko Lasu), SZY (szyita ...jebany).
Z daleka widzisz kogoś., kto odpierdala na drodze jakiś kretyński manewr i masz 90% pewności, że jak do niego podjedziesz będzie miał jedne z tych blach...
Bez znaczenia. Są na Śląsku tablice wywołujące taki same odruchy, jak SO, np. SBE (Śląskie Betlejem), SBL (Śląsk Blisko Lasu), SZY (szyita ...jebany).
Z daleka widzisz kogoś., kto odpierdala na drodze jakiś kretyński manewr i masz 90% pewności, że jak do niego podjedziesz będzie miał jedne z tych blach...
Chciała pomóc bo myslała, że jakaś pizda nie potrafi wyjechać bo nic nie widzi, szanuję babkę, zwłaszcza że nie wiem kim jest, a może być chociażby mistrzem rajdów z 1960 roku
Coordinator napisał/a:
Babcia chciała poczuć się przydatna. Może w przeszłości zarządzała komitetem kolejkowym
A może to ona w młodości
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów