18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Jeep - test łosia
~Velture • 2012-08-06, 11:16
Filmik pokazujący jaki bezpieczny i zajebisty jest jeep duży i szerooki.

Polecam obejrzeć do końca.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
efail 2012-08-06, 11:19 6
Przecież to nic nowego że amerykańskie samochody nie potrafią skręcać
Zgłoś
~Velture 2012-08-06, 11:24
Skręcanie skręcaniem ale te wybuchające opony to już przegięcie jednak bo mimo wszystko >95% kierowców w przypadku jak im opona strzeli nie będą potrafili się zachować i może dojść do poważnego wypadku jak ich zniesie na przeciwległy pas ruchu.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
u................t 2012-08-06, 12:12
Kichy ładnie lecą
Zgłoś
LordMrok 2012-08-06, 12:15 35
Jeep test Łosia myślałem ze przypierdolą w prawdziwego Łosia
Zgłoś
makabrax 2012-08-06, 13:21 4
@Velture
Też się zastanawiałem nad tymi oponami (jedziesz jeepem do Norwegii wez 10 zapasów ) ale chyba tu jest sama kwestia chujowej felgi/niskoprofilowej opony i ona poprostu spada z felgi przy mocnym dogniecionym skręcie...

Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
CoreyT. 2012-08-06, 16:56 13
to po chuj mialem olgladac do końca baranie?
Zgłoś
iPoCoTaRejestracja 2012-08-06, 17:05
Nie od dziś wiadomo, że Amerykanie nie potrafią zrobić dobrego samochodu od jakichś 50 lat. Dlatego śmieszy mnie jaranie się 500 konnymi, amerykańskimi bestiami. Sam jeździłem czymś takim i nigdy więcej.
Zgłoś
AnalTerror666 2012-08-06, 17:20
Jeśli ktoś nie potrafi jeździć to nic go nie uratuje , a od dawna wiadomo że ostatnim dopracowanym samochodem z serii Grand Cherokee był WJ, bo mógł on naprawdę długo jeździć bez żadnych zmian, natomiast już WK jeśli ktoś nastawia się na drogę to konieczna jest zmiana zawieszenia i felg, przez które to pękają opony, o WK2 nie ma sensu nawet mówić.

To się wyklepie.
Zgłoś
lofix1 2012-08-06, 17:22 2
e tam pierdolisz, dobry grand nie był zły. z tymże teraz to jest przecież fiat
no a przecież w grandzie na osłonie przeciwsłonecznej dla kierowcy jest napisane, że don't drink and drive oraz co by not to make nagły turn przy dużym mph bo się wypierdolisz. wiec ten film to pewnie opłacony przez koncern vw albo innego tłoczącego śmieciowozy, bo kto kupuje suva z usa ten wie, że to jeździ jak łódka i nigdy nie wiesz, kiedy wylecisz za burtę
Zgłoś
Szouek 2012-08-06, 17:44
ja pierdole, weźcie to z głównej bo tracę życie
Zgłoś
Czary 2012-08-06, 17:47
makabrax napisał/a:

@Velture
Też się zastanawiałem nad tymi oponami (jedziesz jeepem do Norwegii wez 10 zapasów ) ale chyba tu jest sama kwestia chujowej felgi/niskoprofilowej opony i ona poprostu spada z felgi przy mocnym dogniecionym skręcie...

niskoprofilowa opona to raczej nie byla...

Wieśwagen najlepiej wyszedł na początku.
Zgłoś
jurek91 2012-08-06, 17:50 2
kadetem tera

aj tam aj tam xD
Zgłoś
m................1 2012-08-06, 17:50
pamiętam, że swego czasu testu łosia nie przeszła pierwsza generacja mercedesa kl. A, bo mieli jakiś dziwny patent z podłogą, że w czasie wypadku silnik i skrzynia miały wpaść pod samochód, a nie wlecieć do wnętrza, no ale im z tym nie pykło i wyszło na to, że musieli przeprojektowywać całą płytę podłogową
Zgłoś
Dechamaster666 2012-08-06, 17:57
Widzę że LordMrok jest prawdziwym fanem motoryzacji ;D
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów