📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Obawiam sie,że to fejki...
UmpaDupaTrytkiFrytki napisał/a:
Pisałem w odwecie na herezje yarzappa
upewniam się: wiesz, że to nie Monet?
ostatni to kciukowiec z tajnych agentów ;DD
Porypały mi się nazwiska. My bad
Nawiasem mówiąc ten, jak to napisałem "Chuck Norris" to w ogóle chyba autoportret.
A wpadł ktoś na to że 9 praca, to okładka albumu "Midian", Kredek(dla niekumatych, jeśli tacy są: Cradle of Filth ), tylko że w innej kolorystyce??
jest tu kilka prac z albumu Midian:>
jebnięty współczesny pojeb a nie żaden artysta
CzarleeSheen napisał/a:
Obawiam sie,że to fejki...
niestety a kiedys wiezyłam w człowieka piranie
wicie... nie każdy musi znać się na sztuce na tyle aby wypatrzyć na obrazku Van Gogha, nie każdemu "sztuka nowoczesna" musi się podobać, ale po komencie w stylu "chuj wie co" widać wysoki stopień tzw. polsko - szkolnego ogarnięcia.
Justeen - u mnie w pokoju biegał Mały Czarny Człowieczek.
kiedyś biegał...
Justeen - u mnie w pokoju biegał Mały Czarny Człowieczek.
kiedyś biegał...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów