A wpadł ktoś na to że 9 praca, to okładka albumu "Midian", Kredek(dla niekumatych, jeśli tacy są: Cradle of Filth ), tylko że w innej kolorystyce??
Czy na świecie są jeszcze tacy ignoranci, ktorzy tego nie wiedzą? Kredki to przeciez najlepsza metalowa kapela
Kredki to przeciez najlepsza metalowa kapela
kredki były dobre kiedyś. Teraz to już sam shit
hmmmm pewnie Ty stworzyłabys cos lepszego, proszę bardzo pochwal się swoimi osiagnieciami skoro innych tak łatwo "mieszasz z gównem"
hmmmm pewnie Ty stworzyłabys cos lepszego, proszę bardzo pochwal się swoimi osiagnieciami skoro innych tak łatwo "mieszasz z gównem"
hehe, rozśmieszył mnie Twój post
Weź pod uwagę taką sytuację: lubię słuchać muzyki, ale jej nie tworzę - czy to znaczy, że ma mi się podobać twórczość każdego wykonawcy tylko dlatego, że ma jakieś osiągnięcia, a ja nie?
Mam swój gust, swoje upodobania i prawo do tego, żeby powiedzieć, że to jest dla mnie shit, a to nie. To tylko i wyłącznie moja opinia.
Nie będę ubóstwiać, dajmy na to, Dody, tylko dlatego, że ma lepszy głos ode mnie i coś "osiągnęła"
Mam swój gust, swoje upodobania i prawo do tego, żeby powiedzieć, że to jest dla mnie shit, a to nie. To tylko i wyłącznie moja opinia.
Nie będę ubóstwiać, dajmy na to, Dody, tylko dlatego, że ma lepszy głos ode mnie i coś "osiągnęła"
W sumie to nawet mnie cieszy, ze "sprawilam Ci radosc" i oczywiscie masz prawo do wlasnego zdania, ale mozna by je wyrazac w kulturalniejszy sposob nie raniac przy tym uczuc ludzi ktorzy za tym , jak to okresliłas "shitem" przepadają. Nie napisałam rowniez, ze cos ma Ci sie podobac, ale byłoby miło jesli swoje opinie poparlabys jakimis racjonalnymi argumentami.
A co do dody, no comments...
W sumie to nawet mnie cieszy, ze "sprawilam Ci radosc" i oczywiscie masz prawo do wlasnego zdania, ale mozna by je wyrazac w kulturalniejszy sposob nie raniac przy tym uczuc ludzi ktorzy za tym , jak to okresliłas "shitem" przepadają. Nie napisałam rowniez, ze cos ma Ci sie podobac, ale byłoby miło jesli swoje opinie poparlabys jakimis racjonalnymi argumentami.
myślisz, że ja mało razy słyszałam, że słucham "shitu"? Jakbym miała każdą taką opinią się przejmować to bym chyba w łeb dostała.
W kulturalniejszy sposób? Ok - lubię Kredki, ale tylko stare albumy, nowe mi się nie podobają. Może być?
spokojnie, ja się nie przejmuję, bronię tylko tego co cenię, czy nie tak nalezy robic? czy Ty przyjmowalas bez komentarza to, gdy inni nazywali to czego słuchasz gównem? po tym jak bronisz tutaj swojego zdania mysle jednak, ze nie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów