📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
miałam to kiedyś wrzucić, zajebiste prace
[ Komentarz dodany przez: Nostry: 2011-02-09, 23:16 ]
[ Komentarz dodany przez: Nostry: 2011-02-09, 23:16 ]
nie rozumiem współczesnej sztuki
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
specjalnie dla Ciebie
Chyba mnie bardzo nie lubisz, ten malunek jest okropny...
Ciekawe jak się nazywa... "Chuck Norris w polu słoneczników"?
czyli chcesz powiedziec ze nie rozumiesz co Pan Potter chcial nam 'powiedziec' np tym obrazem???
moze jednak oczywista oczywistosc autora nie jest dla wszystkich tak oczywista jakby sie oczywiscie oczywistoscia oczywista wydawac miala
nie musisz rozumiec zeby Ci sie podobalo to nie matematyka a i Pan Potter nie jest chyba wybitnym przedstawicielem 'sztuki wspoczesnej' poprostu ze tak powiem 'wylacz myslenie' i ogladaj albo Ci przypasuje albo nie proste bo 'rozumowanie' czegokolwiek do tego nie jest chyba szczegolnie potrzebne (takie moje skromne zdanie)
mi sie podoba przede wszystkim bo jest INNE do tego mroczne zaskakujace/pomyslowe ... itd
mnie tam się tylko pierwsza fotka podoba.
Ciekawe jak się nazywa... "Chuck Norris w polu słoneczników"?
Przecież to jest kurwa Monet... Tylko, że to jakaś nie znana mi wariacja, zdecydowanie współczesna
ja się słoików albo kutasów spodziewałem po pierwszym obrazku...
To, że ty jesteś supermądra i znasz się na sztuce wiem. Pisałem w odwecie na herezje yarzappa
UmpaDupaTrytkiFrytki napisał/a:
herezje yarzappa
Nosz kurwa jego mać, to już herezją jest, że coś mi się nie podoba? Tam gdzie zaczyna się impresjonizm, tam przestaję rozumieć tą sztukę.
I skąd tyżeś w ogóle ten nick wytrzasnął?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów