📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jehowi przynajmniej nie wykupują naszego kraju i nie wysysają z niego pieniędzy.
Jehowym nie kłania się Tusk, ani Komorowski nie zapala wieloramiennego jehowego świecznika,
jeśli wiesz, o co mi chodzi...
Jehowym nie kłania się Tusk, ani Komorowski nie zapala wieloramiennego jehowego świecznika,
Gruby Brzuch,
jeśli takie myślenie to Tusk przynajmniej nie napierdala mi raz w tygodniu do drzwi i nie wciska jebanych ulotek, ani gazetek...
jeśli takie myślenie to Tusk przynajmniej nie napierdala mi raz w tygodniu do drzwi i nie wciska jebanych ulotek, ani gazetek...
Wolę, żeby Jehowi co tydzień pukali do drzwi i oddalali się po kulturalnym "wypierdalać" z mojej strony, niż żeby raz a dobrze wszedł szmatogłowy z maczetą..
Samudaripen_Porajmos napisał/a:
Gruby Brzuch,
Poczekajmy do kampanii wyborczej...
trzeba ich podziwiać bo o swojej wierze wiedzą dużo... a jak chcecie sie pozbyć to tylko zapytajcie kiedy mieszają krew i więcej nie przyjdą
wojtasior napisał/a:
trzeba ich podziwiać bo o swojej wierze wiedzą dużo... a jak chcecie sie pozbyć to tylko zapytajcie kiedy mieszają krew i więcej nie przyjdą
Aż tak są czuli w tym punkcie? Wiem, że nie uznają transfuzji.
Chciałem wypuścić pszczołę z domu więc otworzyłem drzwi. Wpuściłem 10 komarów, 2 ćmy i świadków jehowy
Musielibyście poznać tych ludzi. Są kulturalni i mądrzy. Brak wulgarności, nachalności. Nie oskubują ludzi z pieniędzy i nie uważają członków tej wiary za ciemnotę w przeciwieństwie do szanownego kościoła i jebanych księży. Nie ma przypadków jeżdżenia po pijaki i powodowania wypadków, pedofilii itd. Tyle ode mnie
wojtasior co ty pierdzielisz za glupoty z tym mieszaniem krwi? Moze sie zmyli bo zobaczyli ze nie mam sensu gadac takim tepoglowym jak ty. Nie ma takich rzeczy a wiem z pierwszej reki bo moja mama byla SJ.
Avic 100% racji.
Avic 100% racji.
Gruby Brzuch napisał/a:
Jehowi przynajmniej nie wykupują naszego kraju i nie wysysają z niego pieniędzy.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów