Wesoło na chacie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Wesoło na chacie
Facet z kutasem, baba bez, perfect. Chyba...
Laska kumpla non stop podobno wrzuca jakieś gówno na tik toka, na instagramie ma w chuj fot i ja mu mówię, żeby się jej pozbył. Ta przesadna atencja uzależnia kobiety, im bardziej spada tym bardziej desperackie rzeczy robią. I tak mu mówię, że no kurwa nie upilnuje swojej baby. Zaczęło sie od tego, że robiła chyba jakieś blogi o dupie maryni, potem wstawiła jakieś swoje fotki z wakacji, zlecieli się spermiarze, tak jej nasłodzili, że założyła instagrama. Tam kapnęła się, że więcej pokazywania dupy = większa atencja, patrzę teraz, a ona wpierdala tam fotki jak zakłada rajstopy, szpilki "co dzisiaj ubrać kochani?" albo wypina dupę w legginsach i podpis "chyba nie prześwituje".
Na jego miejscu bym ją zostawił, wiadomo, że dostaje setki wiadomości od przeróżnych gości. Jeden w końcu jej zaproponuje wycieczkę dookoła świata na jego kutasie i ona mu powie, że ma "kontrakt reklamowy", moim zdaniem do tego się sprowadza, że czeka już tylko na lepszą gałąź, a ten kretyn się cieszy, że ona ma dużo obserwujących i pewnie dlatego, że ma fajny charakter.
Na jego miejscu bym ją zostawił, wiadomo, że dostaje setki wiadomości od przeróżnych gości. Jeden w końcu jej zaproponuje wycieczkę dookoła świata na jego kutasie i ona mu powie, że ma "kontrakt reklamowy", moim zdaniem do tego się sprowadza, że czeka już tylko na lepszą gałąź, a ten kretyn się cieszy, że ona ma dużo obserwujących i pewnie dlatego, że ma fajny charakter.
Oh, sadistic zmienia się w vipok.ru.
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
- pierdolonych, niedouczonych błaznów kupa. przepraszam za słowo kupa.
i najlepsi z najlepszych: ruscy są fe, turasy są pie.dolone , deskowanie w brazylii, itp. tylko w zasranym polaczkowie wszystko jest cacy ale policja sroga.
- pierdolonych, niedouczonych błaznów kupa. przepraszam za słowo kupa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów