📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mam sąsiada co chciał się kiedyś zastrzelić ale nie trafił i teraz ma 1 szklane oko.
Często wyjmuje je robiąc sobie żarciki typu: :czekaj rzucę na to okiem" albo "pogadajmy w trzy oczy".
A jak się napierdoli to wyjmuje oko, łapie kogoś za rękę i wpycha czyjeś palce w swój oczodół.
Często wyjmuje je robiąc sobie żarciki typu: :czekaj rzucę na to okiem" albo "pogadajmy w trzy oczy".
A jak się napierdoli to wyjmuje oko, łapie kogoś za rękę i wpycha czyjeś palce w swój oczodół.
i mniej więcej w ten sposób można zaliczyć dwie panny jednej nocy...
Wieczorem idziesz z jedną - umalowaną, rano budzisz się jakby już obok zupełnie innej
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
Wieczorem idziesz z jedną - umalowaną, rano budzisz się jakby już obok zupełnie innej
Patrzy się jak by sobie oczy wydłubywała.
kojarzysz serbski film? coś czuję, że jego kumple po pijaku coś takiego odjebali if you know what i mean
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów