nie zdauża a nawet hamuje..
Różne widziałem objawy tej przypadłości, ale tym to rozjebałeś system. Matura od Romana?
Różne widziałem objawy tej przypadłości, ale tym to rozjebałeś system. Matura od Romana?
język polski nie ma znaku, który odpowiadałby głosce ał jest ę (eł), ą (oł) a nie ma ał najbliższe w oddaniu tej głoski będzie zestawienia "au" jak w wyrazie "auto"
25s to inspiracja i proszę się podciągnąć w wiedzy o klasyce komedii polskiej oraz wyćwiczeniu choć trochę polotu i myślenia bocznego. Egzamin przeprowadzę 29 lutego 2025 r. czy pan zdauży się poduczyć?
i 30 s
"nie zdauża a nawet hamuje.. "
język polski nie ma znaku, który odpowiadałby głosce ał jest ę (eł), ą (oł) a nie ma ał najbliższe w oddaniu tej głoski będzie zestawienia "au" jak w wyrazie "auto"
25s to inspiracja i proszę się podciągnąć w wiedzy o klasyce komedii polskiej oraz wyćwiczeniu choć trochę polotu i myślenia bocznego. Egzamin przeprowadzę 29 lutego 2025 r. czy pan zdauży się poduczyć?
i 30 s
Dzięki, ale wasze ukraińskie egzaminy są gówno warte. Przesiadka z cyrylicy musiała być trudna, ale widzę, że się starasz
Dzięki, ale wasze ukraińskie egzaminy są gówno warte. Przesiadka z cyrylicy musiała być trudna, ale widzę, że się starasz
przegrywa ten kto jako argumentu używa porównania do niemieckich nazistów czy jak teraz ukraińców, świadczy to o braku polotu, zubożeniu umysłowym i braku merytorycznych argumentów.. a i jeszcze.. myślę, że w ukrainie nie zdałbyś żadnych gównowartych egzaminów.
myślę, że w ukrainie nie zdałbyś żadnych gównowartych egzaminów.
Oczywiście że by nie zdał , bo tam się ich nie zdaje tylko kupuje
Tam jest taki poziom upośledzenia że nawet swojego narodowego języka prezydent zaczął się uczyć od niedawna XDD a większości wciąż mówi po orkowemu
Oczywiście że by nie zdał , bo tam się ich nie zdaje tylko kupuje
Tam jest taki poziom upośledzenia że nawet swojego narodowego języka prezydent zaczął się uczyć od niedawna XDD a większości wciąż mówi po orkowemu
myślisz, że byłoby go stać na egzaminy w ukr?
czemuś głupi? bom biedny.. czemuś biedny? bom głupi..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów