Ale już nie będzie, bo nie żyje. Dwóch gapiów też oberwało, żyją. Albuquerque, New Mexico.
Ale już nie będzie, bo nie żyje. Dwóch gapiów też oberwało, żyją. Albuquerque, New Mexico.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zastrzelili potencjalne ofiary nożownika? Zuchy...
to się nazywa prewencja!
Zastrzelili potencjalne ofiary nożownika? Zuchy...
Gdzie masz napisane, że zastrzelili debilu. Postrzelili.
a tu długo czasu nie minelo i zajebali nie tylko napastnika ale i postrzelili postronnego xD beka w chuj psy do wyjebania z roboty. ale tak nie bedzie bo wiecie jakie prawo w panstwie policyjnym usa jest? ze nawet w tej sytuacji gdyby ten w niebieskiej bluzie umarł to zaden z tych psów i tak nie beknie,. bo oni maja ustawowo dupochron ze jak on strzela do przestepcy to nie wiadomo gdzie jego pocisk poleci i kogo zabije on za nic nie odpowiada, to jest zrobione żeby psy w usa nie bali sie że bandzior będzie w nich strzelał a on będzie sie bał odpowiedzieć ogniem zeby kogos nie trafic. co jest moim zdaniem nadużycie bo widzimy jak sie to konczy pedały zamiast stanąć od strony ofiar i walic w pustą przestrzeń to jeszcze poczekali aż sie zbliżył do typa niebieskiego i wtedy dopiero zaczeli strzelanie trafiajac typa niewinnego. nie zdziwiłbym się nawet gdyby któraś z tych złośliwych kurewek specjalnie go postrzeliła bo tak xD w polsce cos takiego by było nie do pomyslenia zeby policjant chociaż drasnął osobe postrzonna podczas interwencji wobec agresora, a co dopiero postrzelić to by do pierdla poszedł, a wy dalej podniecajcie sie samowolką psów w usa
Gdzie masz napisane, że zastrzelili debilu. Postrzelili.
a chuj cie to obchodzi nie miał prawa mu nawet dryski na policzku zrobić, w polsce by taki pies do pierdla poszedł
a chuj cie to obchodzi nie miał prawa mu nawet dryski na policzku zrobić, w polsce by taki pies do pierdla podszedł
Morda kapciu.
juz kiedys o podobnej sytuacji pisałem na sadolu jak tuzin psów strzelał salwą w jednego typa z nożem a za nim pełno samochodów stało w korku. pisałem ze wszystkie psy do wyjebania z pracy bo nie ma chuja ze zaden pocisk nie odbił się i nie poleciał w samochody z tyłu raniąc kogoś czy nawet uszkadzając cudzą własność, bo psy w usa sa takimi pizdami ze do typa z nozem w 20 strzlelają xD to mnie zwyzywano od patusuw jp100%
a tu długo czasu nie minelo i zajebali nie tylko napastnika ale i postrzelili postronnego xD beka w chuj psy do wyjebania z roboty. ale tak nie bedzie bo wiecie jakie prawo w panstwie policyjnym usa jest? ze nawet w tej sytuacji gdyby ten w niebieskiej bluzie umarł to zaden z tych psów i tak nie beknie,. bo oni maja ustawowo dupochron ze jak on strzela do przestepcy to nie wiadomo gdzie jego pocisk poleci i kogo zabije on za nic nie odpowiada, to jest zrobione żeby psy w usa nie bali sie że bandzior będzie w nich strzelał a on będzie sie bał odpowiedzieć ogniem zeby kogos nie trafic. co jest moim zdaniem nadużycie bo widzimy jak sie to konczy pedały zamiast stanąć od strony ofiar i walic w pustą przestrzeń to jeszcze poczekali aż sie zbliżył do typa niebieskiego i wtedy dopiero zaczeli strzelanie trafiajac typa niewinnego. nie zdziwiłbym się nawet gdyby któraś z tych złośliwych kurewek specjalnie go postrzeliła bo tak xD w polsce cos takiego by było nie do pomyslenia zeby policjant chociaż drasnął osobe postrzonna podczas interwencji wobec agresora, a co dopiero postrzelić to by do pierdla poszedł, a wy dalej podniecajcie sie samowolką psów w usa
a chuj cie to obchodzi nie miał prawa mu nawet dryski na policzku zrobić, w polsce by taki pies do pierdla poszedł
co ty pierdolisz - nie ma takiego prawa w usa (w żadnym stanie) a tym bardziej ustawy która by w slepy sposób chroniła pałarza w usa przed więzieniem kiedy postrzeli lub zastrzeli postronnego człowieka
za gadanie pierdoletów powinieneś bana dostać