18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Jérémie Périn - zryta czacha animacji
l................5 • 2012-11-07, 17:31
Jeśli na Sadolu mamy wschodzące gwiazdy muzyczne może czas by pomyśleć nad klipem by zyskać rozgłos.

Muzycy zwracający się do tytułowego francuza wypromowali swoje kawałki w większej zasłudze dzięki jego lekko mówiąc "nietypowym" animowanym teledyskom niż samej muzyce. Jeden klip tego artysty przewinął się już tu kiedyś, ale jest tak otagowany, że nie mogę go znaleźć, więc przypomnę go w drugim filmie.

W pierwszym filmie są cycki, cumshot, jedzenie ekskrementów, krew, masa nonsensu i oldschoolowa grafika (która kojarzy mi się z młodością, bo w takiej grafice tworzone było sporo gier lat 90'). Powstała nawet jakiś czas temu gra na SrajPhone'a z przygodami truckera.
Drugi klip to często komentowana animacja po części inspirowana mangą, tentacle monsterami i stworami Lovecrafta

Flairs - Truckers Delight

DyE - Fantasy

Inne dokonania Jeremiego nie odbiły się tak głośnym echem, były bardziej ciekawostkami, jak grający w tenisa Anal Boy czy Apocalypse Pizza Video (czyli dostawcy pizzy z filmami DVD podczas apokalipsy zombie...).

Jak było to kosz.
Zgłoś
michael323 2012-11-07, 18:05 8
Szacun dla Ciebie za te dwie wrzuty! Pierwszą widziałem a drugiej niestety nie ale teraz dzięki Tobie już tak i w końcu wiem jak nazywa się artysta za to odpowiedzialny (tak swoją drogą dobre podkłady są w tych animacjach)
Zgłoś
Jad Kiełbasiany 2012-11-07, 18:14 2
No, no co! Cóż za wrzuta. Mam mega sentyment do obu piosenek, a ich klipy to czyste arcydzieło Piiiwwkooo!

Jaranie się lewactwem to pedalstwo, a palikmiot i tusek to ciota i chuj!
Zgłoś
l................5 2012-11-07, 18:15 1
No problem muzyka faktycznie dosyć fajna, chociaż klipy robią na mnie większe wrażenie teledysk DyE oglądałem już dawno dawno temu i do dziś miło się go ogląda, ma swój klimat i ostatnie sekundy zajebiście działają na wyobraźnię. Koleś (Jeremie) ma talent i szkoda, że nie robi więcej tak klimatycznych animacji.
Zgłoś
michael323 2012-11-07, 18:28 1
legion655
Wg mnie to on może mieć jeszcze dobrego Dilera tylko pozazdrościć hehe
Zgłoś
mxmsas 2012-11-07, 19:02
Proszę o podanie tytułów podkładów.
Zgłoś
l................5 2012-11-07, 19:15
Jakby niektóre leniwce nie wiedziały o co chodzi ze stworami z 2-giego klipu polecam obczaić w google: Lovecraft monsters, tentacle monsters i motyw z transformacją bohaterów w potwory najwyraźniej zainspirowany komiksem Charlesa Burns'a "Black Hole".
Aczkolwiek większość tutejszych powinna kojarzyć postać Cthulhu

mxmsas napisał/a:

Proszę o podanie tytułów podkładów.

Flairs - Truckers Delight
DyE - Fantasy

To są właśnie tytuły utworów (kapela - tytuł piosenki), jeśli o to pytasz.
Zgłoś
michael323 2012-11-07, 19:37
Mam pytanko a masz może na kompie albo wiesz gdzie ściągnąć komiks "Black Hole" po polsku? Bo szukam (głównie na chomikuj) i znajduje tylko po angielsku i boje się, że części nie zrozumiem tak czytając.
Zgłoś
l................5 2012-11-07, 20:21 1
Napisz mi Michałku ile masz latek, to może przyjadę i Ci poczytam a tak na serio to nie mam jedyne co mogę podlinkować co może przybliżyć Ci historię "Black Hole" to krótki filmik traktujący o już zaawansowanych wydarzeniach gdy mutacje stały się powszechne wśród rypiącej się młodzieży (nieznana choroba weneryczna powodowała mutacje):
Black Hole video
Zgłoś
T................r 2012-11-07, 21:59
pierwsze zajaebiste i piwo leci a drugie bylo juz tutaj bo znam to z tego portalu. co nie zmienai faktu ze tez zajebiste

masz nawet to w dziale bylo... sadistic.pl/dye-fantasy-vt95975.htm
Zgłoś
Ankane 2012-11-07, 22:05 1
Znam i lubię, zwłaszcza dwójkę. Nietypowe animacje, głównie ze względu na tematykę. Do tego dochodzi całkiem chwytliwy utwór.
Zgłoś
jastszomp 2012-11-07, 22:28
No i to ja rozumiem. Piwo.
Zgłoś
Heichahi 2012-11-07, 23:30
Ho! Jak ja dawno tego nie widziałem. Piwko za Flairs leci
Zgłoś
Kaszubx 2012-11-07, 23:42
Szkoda że nie można postawić piwek za taką wstawkę. Świetne
Zgłoś
zakrza59 2012-11-07, 23:45
jak sie nazywa gra na srajfona?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów