📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
McMenel napisał/a:
"Prawda jest taka iż Urban jest chyba jedną z najinteligentniejszych postaci w Polsce."
A ja mam największego penisa w Polsce...
Proponuję poczytać artykuły pana Urbana. Facet jest w kurwę inteligenty i do tego niezły jajcarz a to że jest czerwony przemawia tylko na Jego korzyść.
tak mi sie rzuciło w oczy ze avatr autora tematu wyglada jak syn Urbana
kotorminator napisał/a:
Proponuję poczytać artykuły pana Urbana. Facet jest w kurwę inteligenty i do tego niezły jajcarz a to że jest czerwony przemawia tylko na Jego korzyść.
Kolejny komuch.. się kurwa tego namnożyło.... chyba już zapomnieli tak to jest stać z kartką po resztki mięsa.....
@up niejeden wolał stać po resztki mięsa z kartką i pieniędzmi niż stać teraz bez kartek i pieniędzy po jakieś niejadalne gówno.
Umarł Uban Jerzy - pokój jego duszy.
Trumna mu się nie domyka, bo wystają uszy.
Wam się chyba coś pojebało. Urban to jedna z mord które się przyczyniły do rozkradania Polski a wy go chwalicie? Za to, że inteligentny? Stary komuch przez którego wy albo wasi rodzice/dziadkowie mieliście przejebane życie. Do książek jak nie rozumiecie co za menda z urbana!
artiee napisał/a:
@up niejeden wolał stać po resztki mięsa z kartką i pieniędzmi niż stać teraz bez kartek i pieniędzy po jakieś niejadalne gówno.
Widać, że bladego pojęcia nie masz o PRLu.
McMenel napisał/a:
A to są jakieś wady czy co ?? Prawda jest taka iż Urban jest chyba jedną z najinteligentniejszych postaci w Polsce. Z komuną nie miał za wiele wspólnego. Po prostu jest oportunistą nie komunistą. Gdyby USA zaproponowały mu pracę za większe pieniądze to pisał by peany na cześć demokracji.
idż mu jeszcze laske zrób pasujecie do siebie
Żyd pierdoli o żydach...
Paskudny Stary Dżon napisał/a:
Umarł Uban Jerzy - pokój jego duszy.
Ja znałem to tak:
Tu leży Urban Jerzy, pokój jego duszy,
metr w lewo, metr w prawo leżą jego uszy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów