📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W garniturze kopac ' grob '. To momze byc tylko Urban
Wyjaśni ktoś o co chodzi z grubciem o uszach jak skrzydła? Ostatnio głośno się o nim robi, czyżby to kolejny "polityk" który robi sobie raklamę takimi durnymi filmikami?
@up To jest Jerzy Urban - wyjaśnić Ci kto to jest?
Otóż, jeżeli kiedykolwiek będziesz narzekał, że Twoim krajem rządzą skorumpowane cioty, które powinny raczej na kasie w markecie zapierdalać niż zasiadać w Sejmie lub jakimś urzędzie, to wiedz, że to jest w dużej części jego zasługa.
Otóż, jeżeli kiedykolwiek będziesz narzekał, że Twoim krajem rządzą skorumpowane cioty, które powinny raczej na kasie w markecie zapierdalać niż zasiadać w Sejmie lub jakimś urzędzie, to wiedz, że to jest w dużej części jego zasługa.
Tu leży Jerzy Urban, chwała jego duszy. Trumna nie zamknięta, bo wystają uszy.
Taki suchar adekwatny do tematu.
Taki suchar adekwatny do tematu.
Nie ma to jak komunistyczny żart...
Urban odpowiada za tygodnik "Zły" katechizm sadysty, a prawica nienawidzi go za to że za komuny był rzecznikiem rządu PRL i jechał po prawicy czyli solidarności jak aktualne zachowanie tych warchołów pokazuje nie bez słuszności, po za tym w swojej gazecie, poziomem niestety często tylko lekko przewyższając fakty stara się krytykować wszystkie wady naszego państwa oraz opisywać patologie jakich dopuszczają się ludzie u koryta zarówno z prawa jak i lewa, choć tych z lewa napierdala jakby lżej
Collaaaa napisał/a:
Wyjaśni ktoś o co chodzi z grubciem o uszach jak skrzydła? Ostatnio głośno się o nim robi, czyżby to kolejny "polityk" który robi sobie raklamę takimi durnymi filmikami?
Właśnie na przykładzie Twojej wypowiedzi widać że nauka historii, a przynajmniej ta dotycząca okresu PRL kuleje(a jesteśmy z tego samego rocznika). Jeżeli człowiek nie kształci się we własnym zakresie, nie czyta informacji z różnych źródeł, ma ograniczony pogląd na to co się dzieje obecnie. Dzięki tej niewiedzy bardzo łatwo można manipulować ludźmi i nie będę zaskoczony jak za 20-30 lat na ulicach będą stały pomniki ludzi pokroju Jaruzelskiego czy Michnika(tak właściwie to Szechtera) Może i lepiej że nie wiesz kim jest ta gnida, bo na samą myśl o jego działalności i tego postkomunistycznego, antypolskiego bełkotu w "Nie" zbiera mnie na
Nawet nie oglądałem gdy tylko przeczytałem jERZY uRBAN i pomyślałem, jak byłoby miło zdzielić szpadlem tego czerwonego skurwiela przez łeb żeby stracił przytomność, a potem zakopać go żywcem..
Jestem tolerancyjnym człowiekiem. Pedały mi nie przeszkadzają, murzyni bywają użyteczni na polach bawełnianych, Niemców lubię za pragmatyzm, a katolicy ze swoimi bajkami są całkiem zabawni. Natomiast komuchów i wszystkich, którzy mieli z tym czerwonym szlamem do czynienia, spaliłbym żywcem. Posypując solą i ćwiartując tępą maczetą.
@User34 piwko poproszę...
Możecie gadać do woli prawackie Polaczki z roczników 90+, ale Urban to jeden z niewielu w naszym kraju publicysta, który posługuje się nienaganną, piękną polszczyzną. On jest na szczycie góry zwanej "Język Polski", a publicyści GazWybu czy Gazety Polskiej tylko tę górę obszczekują.
A i wyjątkowo trafne podsumowanie z ust red. Urbana - nie doceni nikt, kto nie widzi ekipy rządzącej i będącej w opozycji (he, he, he taka opozycja jak z mysiej dupy reisentasche) jeżdżącej na trumnach. Choć jakoś ciężko mi uwierzyć, że są ludzie, którzy nie zauważają tej wylewającej się z TV nekrofilii (vide dzisiejszy "wiec" PiSu i Solidarności).
I tak, jestem bardziej komunistyczną kurwa, bo wolę być czerwoną hołotą niż iść w pochodzie z heilującymi ONR-owcami. Szykujcie płyty chodnikowe, bo Święto Niepodległości już za miesiąc z ogonkiem.
A i wyjątkowo trafne podsumowanie z ust red. Urbana - nie doceni nikt, kto nie widzi ekipy rządzącej i będącej w opozycji (he, he, he taka opozycja jak z mysiej dupy reisentasche) jeżdżącej na trumnach. Choć jakoś ciężko mi uwierzyć, że są ludzie, którzy nie zauważają tej wylewającej się z TV nekrofilii (vide dzisiejszy "wiec" PiSu i Solidarności).
I tak, jestem bardziej komunistyczną kurwa, bo wolę być czerwoną hołotą niż iść w pochodzie z heilującymi ONR-owcami. Szykujcie płyty chodnikowe, bo Święto Niepodległości już za miesiąc z ogonkiem.
sohy napisał/a:
Urban odpowiada za tygodnik "Zły" katechizm sadysty, a prawica nienawidzi go za to że za komuny był rzecznikiem rządu PRL i jechał po prawicy czyli solidarności jak aktualne zachowanie tych warchołów pokazuje nie bez słuszności,
prawdziwa solidarność to Anna Walentynowicz, Gwiazdowie i kilku innych, którzy nie zaakceptowali okrągłego stołu więc musieli wegetować za głodowe emerytury, podczas gdy sbcja dostaje po 5 tysi na miesiąc. Więc nie pierdol. Była też mała odnoga Solidarności, która pozornie przyłączyła się do układu, ale jej członkowie próbowali kilkukrotnie udupić komuchów lustracją, dekomunizacją, mowa tu o Olszewskim, Kaczyńskich, Macierewiczu.
Co do Urbana to był on rzecznikiem prasowym rządu PRL, czyli propagandzistą.
co do ciekawostek, to nie omieszkam wbić szpili lemingom:
W lutym 1983 Mariusz Walter (współwłaściciel grupy ITI) był rekomendowany przez Jerzego Urbana na specjalne stanowisko głównego konsultanta w planowanym zespole propagandowym, mającym za cel programowanie oraz realizację czarnej propagandy oraz prowadzenie przemyślanej, zręcznej i stałej kampanii na rzecz poprawy wizerunku służb w społeczeństwie: SB, MO, ZOMO podległych MSW PRL
Grupa ITI (ang. International Trading and Investments Holdings SA Luxembourg) – holding medialno-rozrywkowy.
Została założona w 1984 r.[1] przez Jana Wejcherta i Mariusza Waltera. Firma otrzymała koncesję od ówczesnych władz na import sprzętu elektronicznego i dystrybucję filmów na kasetach video w Polsce.
Prezesem Grupy ITI i jej dyrektorem generalnym jest Wojciech Kostrzewa. Prezydentem grupy jest Bruno Valsangiacomo. Od 1 września 2009 r. prezesem Grupy TVN jest Szwajcar Markus Tellenbach, który na tym stanowisku zastąpił Piotra Waltera, obecnego wiceprezesa i dyrektora generalnego TVN.
mam nadzieję, drogie tępaki, że dacie radę przeczytać, zrozumieć i wpaść na to, jakie gówno tak ochoczo łykacie z telewizora
pl.wikipedia.org/wiki/Jerzy_Urban
pl.wikipedia.org/wiki/Mariusz_Walter
pl.wikipedia.org/wiki/Grupa_ITI
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów