Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
on swój dorobek dawno przekreślił od kiedy tak strasznie czerwonością się obnosi...
Młody i głupi jesteś. Jerzy Stuhr to wybitny aktor, a że PiSdu nie lubi to znaczy, że mądry, bo tylko debil może być wyznawcą tej szajki złodziei, która doprowadziła Polskę do ruiny
Młody i głupi jesteś. Jerzy Stuhr to wybitny aktor, a że PiSdu nie lubi to znaczy, że mądry, bo tylko debil może być wyznawcą tej szajki złodziei, która doprowadziła Polskę do ruiny
Nie tylko pisu nie lubi, ale też i Polski i Polaków. Nie raz gadał jak to się wstydzi za granicą tego że jest Polakiem. Żeby za głośno po Polsku nie mówić bo to obciach ...
I cały dorobek aktorskiej kariery pójdzie w zapomnienie bo najebany pierdolnął motocyklistę
Jeden pierdolnął motocyklistę, inny trzynastolatkę
I cały dorobek aktorskiej kariery pójdzie w zapomnienie bo najebany pierdolnął motocyklistę
Mi on od zawsze bardziej kojarzył się z zasranymi komuchami niż z aktorstwem:-) jebać czerwonego śmiecia
sie kurwa dni nie możesz doliczyć? przedwczorajszym jak juz coś.
korzystając z okazji przypomnę tych niegodnych naśladowania;
beata kozidrak
ewa farna
daniel olbrychski
joanna liszowska
borys szyc
katarzyna figura
tomasz stockinger
kamil durczok
michał źewłakow
jeśli kogoś pominąłem przez zapomnienie to mi strasznie przykro że ich pominąłem...
Najsztub i Hajto jeszcze.
nom Stuhr taki mądry popiera PO i reszte ścierw opłacanych przez NIemcy, każdy kto tego nie widzi to jebany debil i ma być jebany przez PIS do konca swojego zycia.
beata kozidrak
ewa farna
daniel olbrychski
joanna liszowska
borys szyc
katarzyna figura
tomasz stockinger
kamil durczok
michał źewłakow
jeśli kogoś pominąłem przez zapomnienie to mi strasznie przykro że ich pominąłem...
A gdzie żydorusek Najsztub? A gdzie Hajto? A gdzie pani Gersdorf nie widząca śmierci motocyklisty?
Szczur jest czerwony jak dupa pawiana. Ośmieszył się i rozmienił na drobne swój dorobek tym skamleniem i pierdoleniem już całkiem. Co do złodziei i debili... takich złodziei jak w III RP nie było i nie będzie, trzeba być ultra kurwa debilem by tego nie rozumieć.
Szczur jest czerwony jak dupa pawiana. Ośmieszył się i rozmienił na drobne swój dorobek tym skamleniem i pierdoleniem już całkiem. Co do złodziei i debili... takich złodziei jak w III RP nie było i nie będzie, trzeba być ultra kurwa debilem by tego nie rozumieć.
Trzeba być ultradebilem, żeby porównywać złodziejskie grosze za PO-PSL i wielomiliardowe przekręty pisowskich złodziei. Zresztą, szkoda strzępić języka, bo wiedzę masz gównianą, jak się dokształcisz to możemy pogadać. Wracając do Stuhra - zapewne znasz Seksmisję i nic więcej?
beata kozidrak
ewa farna
daniel olbrychski
joanna liszowska
borys szyc
katarzyna figura
tomasz stockinger
kamil durczok
michał źewłakow
Donald von tusk
Trzeba być ultradebilem, żeby porównywać złodziejskie grosze za PO-PSL i wielomiliardowe przekręty pisowskich złodziei. Zresztą, szkoda strzępić języka, bo wiedzę masz gównianą, jak się dokształcisz to możemy pogadać. Wracając do Stuhra - zapewne znasz Seksmisję i nic więcej?
Potwierdzasz to stwierdziłem. Po pierwsze od 2015r. nie było już można tyle zajebać co wcześniej zajebali bo tyle już nie ma jeśli chodzi spółki skarbu państwa. W nawiązaniu do spółek to poprzednicy łupili tak na boku że się włos jeży no ale to trzeba mieć jakąś wiedze ale skąd kurwa Ty ją możesz mieć? Po drugie po 2015r. wprowadzono mechanizmy związane z karuzelą watowską (wiesz bystrzaku jak ona działała?) oraz zmienili prawo zamówień publicznych (w tej materii masz jakąś wiedze?) Ponadto są wskaźniki kondycji gospodarki do których za chuja nie jesteś wstanie dotrzeć jak widzę które określają wyniki do czasów aż się na dobre srowid nie rozkręcił.
,,Pieniędzy nie ma i nie będzie'' to cała totalna opozycja.
Najsztub i Hajto jeszcze.
A gdzie żydorusek Najsztub? A gdzie Hajto? A gdzie pani Gersdorf nie widząca śmierci motocyklisty?
Donald von tusk
Tu o dziabniętych chodzi.
beata kozidrak
ewa farna
daniel olbrychski
joanna liszowska
borys szyc
katarzyna figura
tomasz stockinger
kamil durczok
michał źewłakow
Dawno temu Piotr Fronczewski. Komuchy powiedzieli mu że może odzyskać następnego dnia ale jak podpiszę lojalkę (TW)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów