Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nasz ulubiony kierowca o wczorajszym incydencie xD
sie kurwa dni nie możesz doliczyć? przedwczorajszym jak juz coś.
korzystając z okazji przypomnę tych niegodnych naśladowania;
beata kozidrak
ewa farna
daniel olbrychski
joanna liszowska
borys szyc
katarzyna figura
tomasz stockinger
kamil durczok
michał źewłakow
jeśli kogoś pominąłem przez zapomnienie to mi strasznie przykro że ich pominąłem...
Ogólnie debil jakby go nie było stać na taksówke ale z drugiej strony 0,7 promila to nie był pijany, Po niewyspaniu koncentracja kierowcy jest podobna po 1,2 promila we krwi a jakoś nikt nie ściga niewyspanych kierowców
To z onetu?
beata kozidrak
ewa farna
daniel olbrychski
joanna liszowska
borys szyc
katarzyna figura
tomasz stockinger
kamil durczok
michał źewłakow
jeśli kogoś pominąłem przez zapomnienie to mi strasznie przykro że ich pominąłem...
Jeszcze Twój stary
zesrałeś się jak pierwszy lepszy pajac..
dokładnie - dobrze się wysrać kontrolowanie. Polecam
Z twojej dupy
Czyli jednak
Była jeszcze taka pani felicjańska
On ma światopogląd wyrobiony to wygarnie ojcu
I cały dorobek aktorskiej kariery pójdzie w zapomnienie bo najebany pierdolnął motocyklistę
on swój dorobek dawno przekreślił od kiedy tak strasznie czerwonością się obnosi...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów