Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Potwierdzasz to stwierdziłem. Po pierwsze od 2015r. nie było już można tyle zajebać co wcześniej zajebali bo tyle już nie ma jeśli chodzi spółki skarbu państwa. W nawiązaniu do spółek to poprzednicy łupili tak na boku że się włos jeży no ale to trzeba mieć jakąś wiedze ale skąd kurwa Ty ją możesz mieć? Po drugie po 2015r. wprowadzono mechanizmy związane z karuzelą watowską (wiesz bystrzaku jak ona działała?) oraz zmienili prawo zamówień publicznych (w tej materii masz jakąś wiedze?) Ponadto są wskaźniki kondycji gospodarki do których za chuja nie jesteś wstanie dotrzeć jak widzę które określają wyniki do czasów aż się na dobre srowid nie rozkręcił.
,,Pieniędzy nie ma i nie będzie'' to cała totalna opozycja.
Zbyt dużo takich gadek przerobiłem, żeby dać się wciągać w rozmowy z nieukiem, ale zadam ci jedno pytanie: podaj mi największa aferę PO-PSL oraz skalę finansowych nadużyć. Tylko doczytaj i przemyśl, zanim się zbłaźnisz
Ogólnie debil jakby go nie było stać na taksówke ale z drugiej strony 0,7 promila to nie był pijany, Po niewyspaniu koncentracja kierowcy jest podobna po 1,2 promila we krwi a jakoś nikt nie ściga niewyspanych kierowców
Różnie reagują organizmy na alkohol. Jeden mając 0,7 będzie jak nowo narodzony, inny będzie widział potrójnie. Im starszy tym tolerancja mniejsza.
Wracając do Stuhra - zapewne znasz Seksmisję i nic więcej?
No, akurat w Seksmisji wypadł dość sztucznie. Podobnie w obu częściach Kilera. Stracił warsztat niestety. To jest a właściwie to już był dobry aktor u Kieślowskiego. Po prostu potrzebował silnej osobowości reżysera. Skończył się Kieślowski i jest kiepski. Co do tego wypadku, to nie mam żadnego szacunku do ludzi wsiadających za kierownicę na kacu czy po wypiciu choćby lampki wina. Są dla mnie chujami bez względu na to kim są czy byli.
Po prostu potrzebował silnej osobowości reżysera. Skończył się Kieślowski i jest kiepski. Co do tego wypadku, to nie mam żadnego szacunku do ludzi wsiadających za kierownicę na kacu czy po wypiciu choćby lampki wina. Są dla mnie chujami bez względu na to kim są czy byli.
podobne odczucia, jeśli widziałeś "wodzireja" to paradoksalnie zagrał wtedy samego siebie obecnego teraz - jeśli nie widziałeś polecam
Zbyt dużo takich gadek przerobiłem, żeby dać się wciągać w rozmowy z nieukiem, ale zadam ci jedno pytanie: podaj mi największa aferę PO-PSL oraz skalę finansowych nadużyć. Tylko doczytaj i przemyśl, zanim się zbłaźnisz
A przypomnij mi ile miliardow z ofe zajebali za poprzedniej wladzy?
No tak tylko 150 miliardów
Można zacząć od założonego przez Herr Tuska KLD i finansowania go przez niemców i typów spod ciemnej gwiazdy np. Wiktora Kubiaka
"Umorzenie" przez rudą kurwę 1,2 mld PLNów długu Gazpromu.
Chyba że twój oświecony móżdzek jest w stanie wyjaśnić jaki był w tym interes RP, bo ja widzę tylko interes rudej niemieckiej kurwy i sPOłki.
Nie czepiaj sie donek powiedzial przeciez ze pieniądze na OFE nie nalezaly do Polaków.
Głupi, albo niedouczony jesteś. Kasę z OFE zapierdolił dopiero PiS, ale podstaw i historii przekrętu z OFE nie będę ci wykładał, bo masz zbyt małą wiedzę i szkoda mojego czasu
Można zacząć od założonego przez Herr Tuska KLD i finansowania go przez niemców i typów spod ciemnej gwiazdy np. Wiktora Kubiaka
Gdzie skala finansowa "przekrętu", rozmawiamy przecież o tym kto jest większym złodziejem?
"Umorzenie" przez rudą kurwę 1,2 mld PLNów długu Gazpromu.
Chyba że twój oświecony móżdzek jest w stanie wyjaśnić jaki był w tym interes RP, bo ja widzę tylko interes rudej niemieckiej kurwy i sPOłki.
Oj, oj, słabiutko. W 2017 roku, z tytułu pisowskich przekrętów związanymi ze SKOK-ami, Polacy musieli zapłacić 8,5 mld zł. Do tej pory jest więcej. Nie stać was na więcej? Zapewne nie, bo chuja wiecie, ale TVPiS dla pojebanych jak widać robi kaszę z mózgu.
Głupi, albo niedouczony jesteś. Kasę z OFE zapierdolił dopiero PiS, ale podstaw i historii przekrętu z OFE nie będę ci wykładał, bo masz zbyt małą wiedzę i szkoda mojego czasu
Gdzie skala finansowa "przekrętu", rozmawiamy przecież o tym kto jest większym złodziejem?
Oj, oj, słabiutko. W 2017 roku, z tytułu pisowskich przekrętów związanymi ze SKOK-ami, Polacy musieli zapłacić 8,5 mld zł. Do tej pory jest więcej. Nie stać was na więcej? Zapewne nie, bo chuja wiecie, ale TVPiS dla pojebanych jak widać robi kaszę z mózgu.
haha jak by Pis zajebał kase z OFE to Tusek by sie nie tłumaczył 10 razy z tego "jak są to wasze pieniądze to weźcie i je sobie wypłaćcie" co za skonczony debil z Ciebie.
ja mam tak wielką nienawiść do tych debili którzy nadal popioerają PO i Lewice ze jak bedzie znowu PIS vs PO to pojde i zagłosuje na PIS tylko zeby te jebane scierwa nie miały satysfakcji, chuj wam w dupe zmanipulowane zjeby.
Wy lewackie śmiecie chyba kochacie strzelać sobie w kolana.... Cała afera ze SKOKami to właśnie dowód na przestępczy charakter rządów rudej kurwy.
businessinsider.com.pl/gielda/wiadomosci/afera-skok-wolomin-o-co-w-nie...
haha jak by Pis zajebał kase z OFE to Tusek by sie nie tłumaczył 10 razy z tego "jak są to wasze pieniądze to weźcie i je sobie wypłaćcie" co za skonczony debil z Ciebie.
ja mam tak wielką nienawiść do tych debili którzy nadal popioerają PO i Lewice ze jak bedzie znowu PIS vs PO to pojde i zagłosuje na PIS tylko zeby te jebane scierwa nie miały satysfakcji, chuj wam w dupe zmanipulowane zjeby.
Gówno się znasz na tym, naprawdę, nie masz nawet zielonego pojęcia o co w OFE chodziło, a tym bardziej na czym polegały przekręty
Wy lewackie śmiecie chyba kochacie strzelać sobie w kolana.... Cała afera ze SKOKami to właśnie dowód na przestępczy charakter rządów rudej kurwy.
SKOKi to wyłącznie biznes pisowski i finansowanie PiSu z zewnątrz poprzez wyprowadzanie kasy za granicę. W kolano to sobie strzeliło PiS, a po przegranych - mam nadzieję - wyborach, to hołota zasili więzienia i psychiatryki
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów