Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest kradzież, pracowałem w DHL Kraków i tak robili ludzie przy tirze który rozpakowywaliśmy na sortowni, pytałem czemu tak zrobił a on że tak giną Laptopy a co niektórzy nawet potrafią 50calowe telewizory tak zajumać, bo na zewnątrz nie było kamer a stały auta prywatne pracowników... Nawet kurierzy wchodzili na sortownie i małe paczki znikały przed skanowaniem przed wydaniem im bo odrzucali na bok lub kopali w bok... a skanowali to co do klientów szło a paczka znikała na sortowni :/ Tak działają firmy kurierskie wszędzie jest złodziejstwo bo przykład idzie z góry, w Polsce ludzi z domami sprzedają za grosze jak z karaluchami... i nikt w pierdlu nie siedzi tylko inni bulą odszkodowania. Uciekłam stamtąd jak dostałem obiad pracowniczy na kupony ich a sos mimo że był zimny bulgotał i bąble wychodziły (placki po węgiersku) fuj
Miło, że się z nami tym dzielisz, dobrze wiedzieć. I chuj tym złodziejskim kurwom w dupę.
To jest kradzież, pracowałem w DHL Kraków i tak robili ludzie przy tirze który rozpakowywaliśmy na sortowni, pytałem czemu tak zrobił a on że tak giną Laptopy a co niektórzy nawet potrafią 50calowe telewizory tak zajumać, bo na zewnątrz nie było kamer a stały auta prywatne pracowników... Nawet kurierzy wchodzili na sortownie i małe paczki znikały przed skanowaniem przed wydaniem im bo odrzucali na bok lub kopali w bok... a skanowali to co do klientów szło a paczka znikała na sortowni :/ Tak działają firmy kurierskie wszędzie jest złodziejstwo bo przykład idzie z góry, w Polsce ludzi z domami sprzedają za grosze jak z karaluchami... i nikt w pierdlu nie siedzi tylko inni bulą odszkodowania. Uciekłam stamtąd jak dostałem obiad pracowniczy na kupony ich a sos mimo że był zimny bulgotał i bąble wychodziły (placki po węgiersku) fuj
albo masz rozdwojenie jaźni, albo jesteś gender. raz piszesz jako płeć męska, raz jako żeńska.
albo masz rozdwojenie jaźni, albo jesteś gender. raz piszesz jako płeć męska, raz jako żeńska.
Bo nie może zdecydować się, kim chce być.
Czyli admin sadysta, bo "klepnął" takie gówno
Każdy orze jak może a ty się przypierdalasz do gościa robiącego za najniższą krajową ,że mu się uda raz w życiu mieć więcej niż 2k w życiu a wszyscy którym płacisz rachunki to są super bracia którzy cię nie okradają
nie musisz płacić rachunków. nic nie kupuj, nie korzystaj z prądu, gazu, kanalizacji. wodę masz za darmo w rzekach i jeziorach.
nikt nie będzie cię okradał.
Jebane skurwiele. Jak ci robota nie odpowiada i walisz fochy to się zwolnij pizdo.
I gdzie pójdzie taki debil po podstawówce?
Każdy orze jak może a ty się przypierdalasz do gościa robiącego za najniższą krajową ,że mu się uda raz w życiu mieć więcej niż 2k w życiu a wszyscy którym płacisz rachunki to są super bracia którzy cię nie okradają
Jak mnie wkurwia takie pierdolenie. Nie no zajebiście ukradł - dobrze zrobił co? Jak można pochwalać kradzież. Jak nie ma pieniędzy to niech weźmie ściśnie dupę i kurwa zacznie się uczyć żeby podnieść kwalifikacje. Wiadomo, że ukraść do szybsza droga bez wysiłku bo po chuj się męczyć nie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów