📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jakby spawał na śniegu, jak wskazuje sama nazwa skutera - "śnieżny", to jest szansa że problemu by nie było xD
masaq napisał/a:
jakby spawał na śniegu, jak wskazuje sama nazwa skutera - "śnieżny", to jest szansa że problemu by nie było xD
Co kurwa?
Ten skuter to już mocno nadgryziony upływem czasu. No i miał gaśnice, jak by to było w murzynowie to by pewnie z dymem pół wioski poszło. Strach pomyśleć co będzie jak im śnieg spadnie.
Czyżby część napięcia poszła po obudowie do gleby? I coś po drodze się zapaliło.
Tzn że uziemienie nie było dobrze założone tak ?
Nie jestem spawaczem to zgaduję.
polakwrocek napisał/a:
Czyżby część napięcia poszła po obudowie do gleby? I coś po drodze się zapaliło.
Raczej iskry/odpryski spadly na ziemie i od tego sie zatliło.
Jeżu...
Skuter leży na boku. Uszczelka pod korkiem baku paliwa ma swoje lata i przecieka. Paliwo z baku cieknie na podłogę. Tlen jest w powietrzu. Do zamknięcia tzw. trójkąta ognia brakuje nam temperatury (zapłonu). Na szczęście facet zaczyna spawać i tym samym zamyka trójkąt.
Skuter leży na boku. Uszczelka pod korkiem baku paliwa ma swoje lata i przecieka. Paliwo z baku cieknie na podłogę. Tlen jest w powietrzu. Do zamknięcia tzw. trójkąta ognia brakuje nam temperatury (zapłonu). Na szczęście facet zaczyna spawać i tym samym zamyka trójkąt.
Pralpunkt napisał/a:
Andrzej nie denerwuj się ten błotnik to się wyklepie
Na pewno już nie wyklepiesz
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów