📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Riddler vs Czarnuszek
- teraz popularne
🔥
Habibi
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
boohaj napisał/a:
ale kulasami wymachują, kurwa truskawki zbierac a nie napierdalac sie
od kiedy truskawki rosną na wysokości ~1,8m?
"to napewno łuk brwiowy","nie"-kurwa jacy eksperci
Dajcie nagranie z innego telefonu :F
Koleś zmarł po trzech dniach w szpitalu
popieram takie akcje... niech się debile sami między sobą wybijają ;P
Hah.. dobre.. ja kiedys sie naparzalem z kolesiem.. a nie wiedzialem ze mial kastet.. ale kurewsko bolalo.. mialem rozciete pod okiem.. i nos polamany.. ii raz gralismy w PALANTA (chyba nie musze tlumaczyc co to jest) i z kija w nos.. pogruchotany caly..:] pozdro dla hardcoru..
niech ktoś wrzuci prawdziwą walke na noże <prosi>
Zaraz mnie zjecie, ale no kurwa oni biją się jak dziewczyny.
Do pierwszej krwi to u nas w podstawówce się bili
Jak ciotki się zachowują trochę
Do pierwszej krwi to u nas w podstawówce się bili
Jak ciotki się zachowują trochę
No cipy niezłe... Na wuefie powinni kurwa uczyć przyjmowania prawidłowej postawy, trzymania gardy i wyprowadzania podstawowych ciosów. Mniej takich ciot by było.
O kurwa , kumpel ma rozcięty łuk brwiowy. A se kurwa podejdę i zrobię lepsze ujęcia a później na jutuba by się 13latki mogły ponapalać.
Mogli by jeszcze podać adres , żebym wiedział , w które rejony się nie zapuszczać
Mogli by jeszcze podać adres , żebym wiedział , w które rejony się nie zapuszczać
"To jest łuk brwiowy! A to nie jest oko?"
A tak nawiasem mówiąc, każdy będzie pisał, jacy to oni słabi, a pewnie większość sama się bić nie potrafi. Pozdrawiam.
A tak nawiasem mówiąc, każdy będzie pisał, jacy to oni słabi, a pewnie większość sama się bić nie potrafi. Pozdrawiam.
Wiem, ze zabrzmi to jak wypowiedz zgryzliwego tetryka, ale chlopakom troszke sie we lbie poprzewracalo; przydaloby im sie uczestnictwo w takim przegranym powstaniu warszawskim, czy jakies ciezkiej wojnie - tam mogliby sie bic do woli.
Ogolnie tego typu zachowania dzieciakow uwazam, sa konsekwencja połączenia przewracajacego w dupie dobrobytu i kiepskiego wychowania.
Ogolnie tego typu zachowania dzieciakow uwazam, sa konsekwencja połączenia przewracajacego w dupie dobrobytu i kiepskiego wychowania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów