Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrzy ludzi?!
Dobry człowiek?!
Jak można nagrywać swoją własną pomoc dla innych? Trzeba być jakimś pozbawionym wyobraźni narcyzem.
Hej ludzie!
Wrzuciłem dwa lata temu piątaka żebrakowi pod kościołem
Wielbijcie mnie!
Btw. co to znaczy "zdał się na taki czyn" bo chyba nie mówię w Twoim języku.
Czy Wy na prawdę nie wyczuwacie ironii która tworzy się między ty co piszecie, a tym co jest pokazane na filmiku?
Dobrzy ludzi?!
Dobry człowiek?!
Jak można nagrywać swoją własną pomoc dla innych? Trzeba być jakimś pozbawionym wyobraźni narcyzem.
Hej ludzie!
Wielbijcie mnie!
Oooo tak, ten bezdomny z pewnością szczerze GARDZIŁ tym jedzeniem. "O nie, Ty mi pomagasz i to nagrywasz, żeby się chwalić, że jesteś dobrym człowiekiem, nie wezmę tej bułki, wstydź się, jesteś chujem!"
Poza tym ziomek co to nagrywa nie dostaje z tego tytułu żadnej nagrody. Nie dostanie medalu, ani statuetki. Nie wiem czemu nagrał, może żeby pokazać że można pomóc?
A co do komentarzy, że u nas by się w twarz zaśmiał - zależy kto. Cygańskie dziecko na 100%. Ale raz pod sklepem pod domem zaczepił mnie człowiek w średnim wieku, ogolony tak, jak bezdomny może być ogolony i pyta, czy jakby mi zostało kilka groszy reszty to czy bym mu bułki nie kupił, a on poczeka pod sklepem. Kupiłem mu chleb i jakąś suchą kiełbę do tego. Może to niektórych zdziwi, ale nie wyrzucił tego z pogardą tylko nieco zaskoczony podziękował dwa razy uprzejmie i cieszył się niezwykle szczerze
Czy Wy na prawdę nie wyczuwacie ironii która tworzy się między ty co piszecie, a tym co jest pokazane na filmiku?
Dobrzy ludzi?!
Dobry człowiek?!
Hej ludzie!
Wielbijcie mnie!
otóż nagrywając swoją własną pomoc pokazuje że wcale nie jest tak trudno pomóc takim ludziom i nie ma w tym nic wstydliwego, zachęca nas żebyśmy również pomagali w ten czy inny sposób
Możecie cisnąć po wszystkim, że to sadol, że powinien wpierdol dostać i tak dalej, rozumiem, sam jestem w pewnym stopniu sadystą i pewne rzeczy mnie po prostu nie ruszają (jak nagonka na matkę bijącą to małe dziecko - osobiście niespecjalnie mnie to ruszyło, może jestem skurwielem i chujem, chuj wie), aczkolwiek warto zwrócić uwagę na to, że warto pomagać, a ten człowiek dał doskonały przykład.
A tak na koniec - gdyby był czarny to nawet ja bym mu nic nie kupił, muhahahaha. Pozdrawiam.
Faktem jest że gość nie pokazał swojej paskudnej twarzy na filmiku, świadczy że nie jest aż tak zepsuty jak ja np. Jednak wrzucanie na sadistica filmików z własnej jałmużny, wypada jeszcze gorzej niż Owsiak.
Dziękuję
Brawo. Odwagi mu nie brakowało, nie każdy by się zdał na taki czyn.
Gówno prawda, toz to bucowaty pozer, kamerka kręci
Pierwsze grzebiący powinien mu "zdjąć" aparacik a potem zaprowadzić do kasy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów