📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To powinno się nazywać karakan.
Prezes jest dobry, bo wszystkie popłuczyny komunistowskie wsadzi do więzienia
@UP wszystkich nie wsadzi oszczędzi cały komuszo-socjalistyczy PIS
Niech te skurwiele zmienia politykę zwrotów. W każdym normalnym sklepie gdy coś zwracasz oddają gotówkę lub zwrot na kartę. Te chujki zwrócą. Na kartę zakupową do ICH sklepu. Na chuj mi to, jak tam gówno sprzedają? Kupiłem raz i nigdy więcej.
IKEA can't keep up with the demand': German shops runs out of beds for refugees as officials scramble to find shelter after 37,000 arrive in just one week.
dailymail.co.uk/news/article-3228856/Orderly-German-welcome-masks-chao...
Przypadek nie sadze.
dailymail.co.uk/news/article-3228856/Orderly-German-welcome-masks-chao...
Przypadek nie sadze.
Z manią wielkości prezesa to te schodki coś przymałe.
Cytat:
Z wyjątkiem tych posiadających legitymacje członkowskie Pis, ma się rozumieć.
PANxxxBDSM napisał/a:
Na razie daje im robić u siebie karierę.
Nie rozumiem...
podobno kwasniewski jest 3 cm wyzszy od karakana a jest postrzegany jako wysoki w spol.
Tak wlasnie dziala manipulacja medialna
pzdr
Tak wlasnie dziala manipulacja medialna
pzdr
Jak polityczny suchar to polityczny komentarz.
Nie jestem za zupełnie PISem bo wkurwia mnie tzw państwo opiekuńcze, ale...
...wczoraj sobie oglądam ,,minęła 20" i powiem że tvp (no telewizja pis nie oszukujmy się) mówi do rzeczy w temacie skurwieli na pontonach.
Była debata dwóch gości (nazwisk nie wymienię) jeden oszołom z PO, drugi koleś z PISu. Ten z PISu mówił mega do rzeczy i zaorał tego zjeba z PO. Kompletnie zjechał i zaorał w sposób merytoryczny i kulturalny. Tamten tylko się unosił i pierdolił jak łysy z brazzers.
Serio- u nas TVPis na temat ,,uchodźców" nie owija w bawełnę, mówi jak jest i to mi się podoba.
A PO co by zapewne porządnie w łapę od niemca chciało dostać za rozjebanie Polski chuj w dupę i WON!
Się uniosłem jak balon z helem.
Nie jestem za zupełnie PISem bo wkurwia mnie tzw państwo opiekuńcze, ale...
...wczoraj sobie oglądam ,,minęła 20" i powiem że tvp (no telewizja pis nie oszukujmy się) mówi do rzeczy w temacie skurwieli na pontonach.
Była debata dwóch gości (nazwisk nie wymienię) jeden oszołom z PO, drugi koleś z PISu. Ten z PISu mówił mega do rzeczy i zaorał tego zjeba z PO. Kompletnie zjechał i zaorał w sposób merytoryczny i kulturalny. Tamten tylko się unosił i pierdolił jak łysy z brazzers.
Serio- u nas TVPis na temat ,,uchodźców" nie owija w bawełnę, mówi jak jest i to mi się podoba.
A PO co by zapewne porządnie w łapę od niemca chciało dostać za rozjebanie Polski chuj w dupę i WON!
Się uniosłem jak balon z helem.
PANxxxBDSM napisał/a:
Zgadza się - szkoda tylko że połowa kadencji a liczba wsadzonych jak wynosiła zero, tak wynosi zero
100Burned napisał/a:
Ja natomiast przypomnę, że wszystkie kwestie związane z tym, że niemcy uważają że mogą coś Polsce narzucić wynikają z tego że Lechu "ląduj dziadu" Kaczyński podpisał traktat Lizboński, który w praktyce zmienił EU ze związku państw w państwo związkowe (zmienił konfederację w federację).
Zatem pis bohatersko rozwiązuje problem, który sam stworzył.
Typowi socjaliści są typowi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów