📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
Motocykl jak koń z wozem drabiniastym, z najebanym woźnicą na pokładzie, sam wrócił do domu.
Pytanie tylko, po co on stanął. Nie rozumem. Chyba chciał spotkania trzeciego stopnia.
przedwczoraj napisał/a:
Pytanie tylko, po co on stanął. Nie rozumem. Chyba chciał spotkania trzeciego stopnia.
nie daj bóg siądziesz na motocykl, dziwniejsze rzeczy będziesz robić...
Jestem pod wrażeniem nowinek technologicznych w zakresie bezpieczeństwa jakie stosuje Tesla.
35i napisał/a:
Motocykl jak koń z wozem drabiniastym, z najebanym woźnicą na pokładzie, sam wrócił do domu.
Analogia motocykla do konia jest słuszna, jednak z istotną różnicą: zauważ, że koń galopuje z chujem umieszczonym od dołu a nie na grzbiecie.
bercisko napisał/a:
Tesla wyczuła motopizdę i włączył się tryb "zabij".
tesla to jebane gówno śmigające na kołach czego nie rozumiesz ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów