Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo to jego pasja baranie. Masz jakąś pasję w życiu czy tylko siedzisz przed kompem i narzekasz i obrażasz innych za to, że coś robią ze swoją egzystencją?
No i dobrze że to jego pasja, ale po chuj o tym gadać skoro to jest JEGO pasja.
Bo to jego pasja baranie. Masz jakąś pasję w życiu czy tylko siedzisz przed kompem i narzekasz i obrażasz innych za to, że coś robią ze swoją egzystencją?
robią z siebie bohaterów bo wleźli na górę hehe
Widać iż większość komentujących tutaj to pisowskie kur*y za przeproszeniem. Facet ma pasję realizuje marzenia, ucierpiał przy tym, a ta głupia pseudo dziennikarka jeszcze ma czelność pytać się jak się czuje. Poziom tej "telewizji" jest poniżej wszystkiego, tak jak obecna władza. Zapewne zaraz ktoś wjedzie na mnie że za czasów PO było lepiej to od razu odpowiem że też nie nie było dobrze.
Weź idź stąd
@elvis439 @Dannybow W dupie mam jego pasję i będę miał jego oraz jego pasję tak samo głęboko w dupie jak sobie jeszcze nogi połamie.
Rozmówca swój poziom dostosował do poziomu "dziennikarstwa" TVP.
Ale ty tępy ignorant jesteś...Gościu chciał spełnić swoje marzenie, wejść na szczyt, ale w drodze skała złamała mu rękę i przekreśliła jego marzenie, praktycznie na finiszu, gościu jest tym sfrustrowany i przybity, a jakaś tępa dzida wypytuje go o głupoty. Ty zaś dostosowujesz swój poziom do podstawówki...
Zawsze sobie ciebie wyobrażałem jako pryszczatego, spasionego nerda w denkach po prycie zamiast okularów i tłustym kucykiem... i coś z tego musi pasować aspołeczniaku
...a jakaś tępa dzida wypytuje go o głupoty. Ty zaś dostosowujesz swój poziom do podstawówki...
Przecież pytała, czy może z nim rozmawiać, nie musiał jak nie chciał. Ewidentnie był pod wpływem, a brak szacunku okazał przede wszystkim widzom.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów