📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niewielu ludzi stać na wypowiedzenie słowa ,,przepraszam,, i na przykład źle się czuję,
teraz każdy kompleks zgrywa koksa
teraz każdy kompleks zgrywa koksa
Cytat:
Ale ty tępy ignorant jesteś...Gościu chciał spełnić swoje marzenie, wejść na szczyt, ale w drodze skała złamała mu rękę i przekreśliła jego marzenie, praktycznie na finiszu, gościu jest tym sfrustrowany i przybity, a jakaś tępa dzida wypytuje go o głupoty. Ty zaś dostosowujesz swój poziom do podstawówki...
Tranem się zatrułeś czy co? Przecież napisałem to samo, tylko innymi słowami.
elvis439 napisał/a:
Widać iż większość komentujących tutaj to pisowskie kur*y za przeproszeniem. Facet ma pasję realizuje marzenia, ucierpiał przy tym, a ta głupia pseudo dziennikarka jeszcze ma czelność pytać się jak się czuje. Poziom tej "telewizji" jest poniżej wszystkiego, tak jak obecna władza. Zapewne zaraz ktoś wjedzie na mnie że za czasów PO było lepiej to od razu odpowiem że też nie nie było dobrze.
Kurwy to Ty i Twoja matka, Ty łajzo i cwelu z Białowieży
Nadęty kutas z niego i tyle... Niezależnie od nastroju, mógł w grzeczniejszy sposób okazać niechęć do rozmowy... Kurwa dajcie Nam spokój, ciekawe czy taki szczęśliwy jebany będzie jak zdobywając szczyt nikt w mediach o nim nie wspomni, w imie jebanego spokoju, pierwszy kurwa przybiegnie się pochwalić
w ogole o chuj tu chodzi? to teraz telewizja sobie dzwoni kiedy chce? to takich rzeczy nie ustawia sie przed wejsciem na antene?
Który z ch---zamazał przekaz -----więc pierwsza odpowiedz dziennikarce na żywo w tvp info z-k2 ---Miała pani kiedyś rękę złamaną -no miałam złamana nogę w kostce ... 2 ---Jak pan się czuje rozmowa dziennikarki z kolegą poszkodowanego z bazy obozu na k2 -kolega po uśmiechu pani dziennikarki pytany przez dziennikarkę jak się czuje kolega i czy może podejść do telefonu- kolega poprosił obolałego kolegę ze złamaną ręka do telefonu ---odpowiedż pani dziennikarz ----NO DO DUPY DAJCIE MI SPOKÓJ ------...dlatego niema ''dżwięku'.'
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów