📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w sumie przekazał najważniejsze wiec o co chodzi..? oderwali go od herbaty z prądem to się lekko wnerwił
Rozmówca swój poziom dostosował do poziomu "dziennikarstwa" TVP.
Rozumiem, ze telewizja na żywo i można sobie posmieszkowac. Ale no kurwa, facetowi wychodzi słoma z butów i to garściami! Z drugiej strony pytanie babeczki tez trzyma poziom.
prostak i tyle.
@kingkurwakong a ta kurwa w środku świadczy o twoim wielokierunkowym wykształceniu co?
Pierdolisz Loaloa. Jak zawsze zresztą. Podejrzewam, że to już któraś dzinnikarzyna z rzędu do chłopa dzwoniła a ten ze złamaną ręką na górze. On się nawet nie wkurwił tylko jest zmęczony ich pierdoleniem. Ciekaw ilu z Was miałoby ochotę odpowiadać na tak durne pytania będąc na jego miejscu i czując skurwysyński ból. Weźcie zjebancy pomyślcie trochę zanim się wypowiecie.
Kurski nie da więcej piniędzy
Do dupy. Cześć.
Poziom dziennikarstwa obecnego TVP. Może i dobrze, że nie mieli kontaktu do Revol, bo by zadzwonili i spytali, jak się czuje zamarzający człowiek.
Dajcie spokój, dziennikarzyny zawracają fujarę, typek już jest dostatecznie wkurwiony i jeszcze wszyscy skaczą dookoła tematu szukając sensacji. Kogo to w ogóle interesuje?
Pytanie jak się czujesz to wyrażenie grzecznościowe. Widać że ten facet to zwykły burak i nie ma co dyskutować.
chuj mu w dupę niech mar,znie tak jak chciał
bohater jebany, na chuj oni tam włażą i płaczą debile,na chuj o nich mówią
bohaterzy ja pierdole poloniści,nauczyciele itp. to jakaś choroba hue hue
bohater jebany, na chuj oni tam włażą i płaczą debile,na chuj o nich mówią
bohaterzy ja pierdole poloniści,nauczyciele itp. to jakaś choroba hue hue
Cytat:
ch*j mu w dupę niech mar,znieważenie tak jak chciał
bohater j***ny, na ch*j oni tam włażą i płaczą debile,na ch*j o nich mówią
Bo to jego pasja baranie. Masz jakąś pasję w życiu czy tylko siedzisz przed kompem i narzekasz i obrażasz innych za to, że coś robią ze swoją egzystencją?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów