📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ehh studenci medycyny, melanże jakie wyczyniają przechodzą do historii. Sam się załapałem na dwie takie za czasów studenckich. Powiem Wam tyle jak waliłem alko 5 lat studiów tak z medykami nie pijcie...
Rzadko się zdarza aby soundtrack był tak trafnie dobrany
Amerykańce chyba nie potrafią się normalnie alko napić. Albo musza wódkę podpalić (nieudolnie) albo sobie wstrzykują. Piwo piją przez jakieś dziwne rurki. Jakby nie mogli po ludzku, z musztardówki.
Jak mu wóde wstrzykuje to jeszcze zniese ale jak by mu marinhuane, to nie mógłbym patrzeć.
Jak boga kocham skarbie nawet ust nie zbliżyłem do alkoholu!!!
Twardziel wziąłby przez oko.
taa a marihuananen w czopkach przyjmują
Kazik ma wyjebane na wszystko,
szczegolnie na idiotow
stary kawalek, tylko ze idiotow wciaz przybywa
moze powinien uaktualnic piosenke
szczegolnie na idiotow
stary kawalek, tylko ze idiotow wciaz przybywa
moze powinien uaktualnic piosenke
Na zachodzie musza wymyslac gierki i sposoby jak tu sie napic, zeby sie nie napic. I tak chleja przez cala noc z kutasow kolegow pol litra na dwoch czyli nic.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów