📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Z cyklu : znajdź 3 różnice
Z cyklu : znajdź 3 różnice
różowy rower zamiast niebieski van
inny kolor elewacji
i 2 dodatkowe zwierzęta w tle
Nie czepiaj się rasisto. Ważne, że jest kolorowo, inkluzywnie i fajnie.
Towarzysz Xi jest zadowolony.
Towarzysz Xi jest zadowolony.
Efekt macie na filmie. Ogólnie punkt 1 jest już niebezpieczny, zabójczy, a jak dodasz jeszcze efekt naczelnego z punktu dwa to mamy jeżdżący van kamikaze.
2. Combo - małpa.
Efekt macie na filmie. Ogólnie punkt 1 jest już niebezpieczny, zabójczy, a jak dodasz jeszcze efekt naczelnego z punktu dwa to mamy jeżdżący van kamikaze.
Nawet tak prostej rzeczy jak zaciągnięcie ręcznego czarna rasa nie potrafi
A to dopiero pierwszy dzień w pracy...
jakie te pierdolone czarnuchy sa bezużyteczne , no ale przeglosowali pakiet migracyjny wiec niedlugo i u nas ten syf bedzie
Jakie szczęście, że to czołgiem nie przyjechało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów