📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
w naszej branży nazywamy to OTB - to było co prawda mało efektowne dla oka, ale bania bez kasku będzie boleć
niezbyt warte przewijania do tej 1,45 już lepiej do 2,20 albo najlepiej 2,34
Że niby tamta była miejska?
Uwaga: Nagrane patelnią!
chyba tym szpadlem
P.S. za kamerą kolejna laska z chujem.. na sadistic to już na porządku dziennym
Co mnie obchodzi to jak się bawisz z wiejskimi koleżankami w lesie? A tą patelnią to się pierdolnij w łeb.
Widocznie Twoja wiocha nie ma bloków. Oraj pole.
Cytat:
ziomuś niby tak ;d blok był przecież ;D
ksio napisał/a:
Co mnie obchodzi to jak się bawisz z wiejskimi koleżankami w lesie? A tą patelnią to się pierdolnij w łeb.
napinasz się jakbyś co najmniej występował na tym filmiku albo co gorsza, kręcił go...
btw, za tę edycję podpisu to jaja w imadło do autora
Szybciej Ciebie bym podejrzewał o gościnny występ w tej produkcji skoro go tak bronisz
Z takimi ludźmi jak wy to niedługo 8latki będą wrzucały tu swoje marne wypociny.
porażka w pizdu a gościówie co nagrywała proponuję spojrzeć w lustro czy coś a potem nie wiem załóż worek albo oblej twarz kwasem ... będzie lepiej gwarantuję.
wies wies i jeszcze raz wies!!!! najsmiesniejsze jest to pierdolniecie o ziemie <poza tym nic smiesznego>!!! a najbardziej zalosne jest ta pizda z dlugimi wlosami <chyba osobnik meski to mial byc ale wnioskujac po pedalskiej fryzurze i pedalskim wygladzie to chyba hermafrodyta!> ogolnie za to nie stawiam piwa bo niby za co?!
Jaką kurwa patelnią. Nagrane telefonem.
Dajesz temat o wiejskiej edycji a sam masz wiejskie teksty.
to nie jest kurwa śmieszne.
Dajesz temat o wiejskiej edycji a sam masz wiejskie teksty.
to nie jest kurwa śmieszne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów