📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie wiem czy zauważyłeś ale tutaj nie chodzi o tego małego wrednego profesorka tylko to możliwość wykorzystania sali do różnych przedmiotów. Jak widzisz zapewne kółko się obraca i zamieniają się stoły do wykładów/ćwiczeń dzięki czemu nie trzeba iść do innej sali...btw. niezły tok rozumowania... bo pewnie profesorkowi nie chciało się iść na zaplecze to zrobili mu karuzele...
Tak, wiem. Każdy ma swoje biurko, swoje materiały itd. Ale tak jest śmieszniej
Dokładnie, po co 100 uczniów ma łazić bo budynku w poszukiwaniu sali jeśli to profesor kończąc jeden wykład może się znaleźć na drugiej sali w przeciągu kilku sekund.... nie wiem po jaką cholerę wrzucać coś takiego na sadistica... bo chyba że w mechanizm obrotowy urządzenia wkręciła się noga profesorka
jestem tak napalony, ze myslalem ze te profesorki okaza sie fajnymi laskami
ps. i tak zwalilem
ps. i tak zwalilem
Fajnie tam mają, jakis hogwarcik moze. Hmm ja to pamiętam jak byłem w podstawówce to do szkoły dojeżdzalismy (jako jedyny w województwie co się pózniej okazało, bo pisali w gazecie) - ciągnikiem z taką przyczepą, mówiliśmy na to bryndza hehe zimno w tym w ch.. ogrzewania żadnego, jechalo to max 25km/h a i tak każdy miał faze. Jak nam pózniej dali autobus to lezka w oku sie krecila za nasza przyczepka.. W zimie naprawdę pięknie, łańcuchy na koła i ogień przez zaspy. Czasami ciągnik nie odpalał to sie do szkoly nie szlo.. Dobra mam 20 lat a tu wspominam podstawowke. tak to wygladalo mniej wiecej.
fajne bo za ścianą napewno profesorka jak ją nie widać to pałe opierdala
Takie sale to się marzą - wielkie wyświetlacze, technologia na pierwszym miejscu.
A u nas? Profesorek mruczy coś pod nosem, bez mikrofonu (mimo iż czasami kurwa jest w sali mikrofon) - a jak jest zepsuty, to nie naprawią, bo po co?
I tak jestem zdziwiony czasami, że niemalże 60 letni doktorek potrafi obsłużyć komputer i nosi ze sobą swojego laptopa i puszcza informacje na rzutniku. Ale są tacy zacofani ludzie, którzy nie wpadną na taki pomysł i wyświetlają wszystko na foliach bądź piszą całą treść na tablicy...
Rozumiem, że kiedyś się tak robiło, no ale dzisiaj mamy inne możliwości, więc powinno się z nich korzystać.
Co do filmiku to ciekawy - skoro inne gówna o czołgach czy samochodach mogą być na Sadolu, to czemu nie taki filmik o technologii na salach wykładowych?
A u nas? Profesorek mruczy coś pod nosem, bez mikrofonu (mimo iż czasami kurwa jest w sali mikrofon) - a jak jest zepsuty, to nie naprawią, bo po co?
I tak jestem zdziwiony czasami, że niemalże 60 letni doktorek potrafi obsłużyć komputer i nosi ze sobą swojego laptopa i puszcza informacje na rzutniku. Ale są tacy zacofani ludzie, którzy nie wpadną na taki pomysł i wyświetlają wszystko na foliach bądź piszą całą treść na tablicy...
Rozumiem, że kiedyś się tak robiło, no ale dzisiaj mamy inne możliwości, więc powinno się z nich korzystać.
Co do filmiku to ciekawy - skoro inne gówna o czołgach czy samochodach mogą być na Sadolu, to czemu nie taki filmik o technologii na salach wykładowych?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów