📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie kolor skóry samic w samochodzie nieprzypadkowy, że aż się mandryl napalił.
Wspaniała pamiątka z wakacji. Potem przy wigilii na projektor i wspominać miniony rok w zadumie.
baronturbina napisał/a:
Wspaniała pamiątka z wakacji. Potem przy wigilii na projektor i wspominać miniony rok w zadumie.
Do oglądania takich filmów, lepszy byłby tłusty czwartek ze swoimi lukrowanymi pączkami.
T3RMINATOR napisał/a:
Nie dość że zaspokojony to jeszcze pojadł smakołyków.
Smakołyków powiadasz... To chyba mamy inne gusta kulinarne.
0700zglossie napisał/a:
Smakołyków powiadasz... To chyba mamy inne gusta kulinarne.
Tak naprawdę to wolę Crème brûlée
drą pizde, a potem wracają do domu i faceta tak samo doją ze spermy
Halman napisał/a:
typowy user sadistic PL...
najdziwniejsze zamozaoranie i coming out jaki widzialem
swampman, z tymi 14 tysiącami przez 8 lat (max 5 piw dziennie) to dupa piecze mocno
Halman napisał/a:
, z tymi 14 tysiącami przez 8 lat (max 5 piw dziennie) to dupa piecze mocno
Jak ktoś już nadmienił te wirtualne piwa to jedyny cel i ambicja w twoim biednym życiu.
T3RMINATOR napisał/a:
Jak ktoś już nadmienił te wirtualne piwa to jedyny cel i anbicja w twoim biednym życiu.
ty się blaszany drwalu nie wpierdalaj...
Halman napisał/a:
, z tymi 14 tysiącami przez 8 lat (max 5 piw dziennie) to dupa piecze mocno
1 nawet wiecej ale nawet nie chcialo mi sie zalozyc tu konta.
2 tylko 4 tematy popelnilem na kiblu bo tez mi sie nie chcialo a sranie bylo sążne, natomiast ty wiecej tematow zakladasz od 4-5 rano...
3 wyjebane mam na piwa czyt. lajki
4. tak jak wyzej ci napisal. jesli nie zarabiasz z tego tytulu pieniedzy ze przesrywasz sobie zycie i dodajesz tu sraczke tematow od switu do nocy to coz jak moge ci wiecej napisac wyszukuj sobie dalej i wgrywaj.
z pewnoscia bedziesz legenda sadola ale nie taka jaka bys chcial byc
ps
tak, piecze mnie dupa bo nie mam miliona lajkow sadolowy gonciarzu... jak zyć?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów